Friday, February 4, 2011

New house

Alhamdullilah rumah semalam yang kitorang submit borang tu akhirnya dapat approval dari landlord. yay! mama papa sangat happy sebab tak payah nak ronda ronda pusing pusing wollongong cari rumah sewa dah lepas ni. hihi. i pon senang hati sebab semua benda almost settle. at least semua benda yang penting dah settled :) ada few more things je yang still hanging. i tak sabar gila nak pindah rumah. esok insyaAllah kitorang akan start angkat barang. tadi pon dah beli semua furniture and barang electric. and it will be delivered tomorrow. esok mesti busy busy busy gila. nasib baik jarak rumah sekarang and rumah baru ni tak jauh. around 500-800 meter je. dekat je kan?

Okay just a short quick entry.

Thank you for reading this entry!
Bai bai.

7 comments:

Ieda Zakaria said...

wow ! cantiknya rumah baru you kakak :)

Ieda Zakaria said...

oh my ! sorry, you're 19 this year? so I'm not supposed to called you kakak. hihi sorryyyyyy !

ekmal said...

hello mate..dh follow kamu :)

lea said...

cantik rumah ni!

fArhAnA said...

yeah! umah dekat leh g mkn free ;p

sasa said...

hehe..kira dpt la umh yg ade 2 bilik air ae zati??hehehe

Nisa Adnan said...

wahhh besaw wooo ituuuu lumah. cantek ^^