Sunday, June 19, 2011

3 down , 1 more to go

Hello. what do you guys up to? semua sihat? rasa macam lama sangat tak update. padahal baru je 2 hari. harini i tak ada exam. next paper on Wednesday 22 JUNE 2011. paper economic consists of 100 MCQ. huuu banyak kan? dua hari lepas i jatuh sakit. ceh bunyi cam teruk sangat je jatuh sakit tu. heh i demam panas and selsema. agak teruk jugak lah. nasib baik semalam time exam boleh control and lawan lagi. balik dari exam terus collapsed :O

I ni type yang jarang sesangat jarang demam tau. tapi once dah demam, mak aih memang teruk lah. semalam after habis exam, habis sakit satu badan i dari leher sampai ke pinggang. mama cakap demam urat. i start rasa sakit time keluar dewan exam, then angin ya allah ya rabbi kuat gila sampai menusuk tulang rusuk i. mata toksah cakap la, dah berair macam air hujan. haha exaggerated habis :P tapi serious rasa macam nak pengsan time tu jugak.

Semalam memang i terbaring jelah atas katil. i makan ubat antibiotik, demam, selsema, sakit kepala and macam macam ubat lah. alhamdullilah bangun pagi ni badan dah cergas balik dah :) i rasa semalam badan tak larat lemau je sebab i tak makan apa apa langsung kot. tak lalu sangat nak makan. sekarang pon appetite makan tak ada lagi. tekak still rasa kelat. mama buat bubur nasi pagi ni tapi makan sikit je. nasib baik sangat i tak ada exam sampai rabu ni.

I'm looking forward for this coming wednesday. heh cepatlah hari rabu cepatlah. i'm going for a vacation right after the exam. location? hehe teka lah sendiri, siapa teka betul i bagi hadiah :P haha *tipu je. so maybe i akan jarang update blog ni. kalau ada internet connection i akan update insyaAllah. heh i am so excited! excited sesangat! hopefully by this wednesday, i dah fully recover dah dari demam ni. tak syok jugak kan kalau demam time bercuti.

Anyway, abang i balik dari Jordan today. papa pon balik dari London harini. abang i dapat offer untuk kursus apa entah under Bank Negara and Securities Commission. he will be attending a 3 months courses before start kerja. and hari ni Father's Day eh? i pon tak perasan. heh so i would like to wish my daddy and all fantastic fathers in the whole wide world, Happy Father's Day! to my papa, i love you and thank you for everything. you are the best daddy! :)


Meh layan video baru dari Matlutfi90 sempena Hari Bapa.

Thank you for reading this entry :)

Iloveyousyamsulasyraf <3

10 comments:

shera haifa said...

moga cepat smbuh..=)

EZAN IDMA said...

get well soon jaga dri baik2 ye :) happy fathers day :) n goodluck exam :)

Anonymous said...

good luck sweetie ;p

Jer ... said...

Happy Exam Week :D ,Gudluck

qucachahir said...

hope cepat sembuh and gud luck for ur exam oke.. ;)
suka tengok muka kamu pakai shawl..
sangat comel..hehe =)

tieykah said...

SyamsulAsyraf tu papa awk ek?:p*kidding

gudlux dear:)

SYARIFF HAIKAL said...

MKN NASIK BNYK2 IJATI..)

sea_lavender said...

demam ye~~tke cre..gud luck exam~~
sye br dtg terjah blog awk hehe~~slmt berkenalan =)

Izatie said...

Thank you thank you everyone :)

Izatie said...

Thank you thank you everyone :)