Thursday, August 4, 2011

Papaw ointment


Hello :) saya baru pulang dari university. ada tutorial tadi. hehe sepatutnya kelas sejam tapi tak sampai setengah jam tutor i tu kasi balik dah. yay me yay me! kalau setiap kalau tutorial macam ni kan best :P lagi setengah jam lagi nak berbuka. wohoo saya lapar sangat. harini banyak sangat berjalan. harini papa yang masak tapi since balik dari kelas tadi, i tak turun langsung ke dapur. huahuahua pemalas gila kan? tapi i macam bau kuih cucur udang je O.o

Kalau i jadi sales girl, korang agak agak laku tak product i nanti? haha muka macam nak kasi penampar je kan :P actually macam malas nak tulis dah since i dah buat video, haaa ada video dekat bawah tu tengok lah tengok lah. tapi tanak lah pulak di cop sebagai blogger pemalas kan. so i pon conteng conteng lah sikit sebagai cukup syarat. hehe. takpe kan? i ada share satu product bagus, Papaw Ointment. its 100% papaya. product yang bagus i jumpa tahun ni :)

Esok dah jumaat! HOORAY! i memang suka gila weekend. iyelah cuti kan siapa yang tak suka. esok ada satu lecture and dua tutorial. sampai ke petang. hadoii. anyway, i nak cakap terima kasih kepada semua yang tolong i report pasal Tyka Zahrah tu. terima kasih bebanyak :) page si Tyka tu still ada. i pon tak tahu kenapa facebook tak block dia lagi semua. malas dah nak fikir. haha. hopefully sooner or later, page die akan disappear forever! huahuahua.

Enough said , tengok je video i ni eh. itu pon kalau korang sudi :P hehe.

video

Put your earphone/headphone on or unless you won't be hearing anything.

My email, izatie_gurlz@yahoo.com

Thank you for reading this entry and watching the video! :)

7 comments:

Cik Tqah said...

selamat berbuka zati.. flawless r kulit u..jeleshh

Anonymous said...

cumil sngttttttttttttttttt!

saharinasaharudin said...

beautiful zatie,

selamat berbuka :)

Farahin Ahmad said...

waaa...produk bestt!! suke3 :))

Syazwan Che Deraman said...

ointment oint oint..good video for *sales girl*..ahaha.

have a good day ;)

Anonymous said...

shawl u cntik..ke sbb org yg pki pon cntik ;p

~Queen Q~ said...

soft spoken!