Friday, September 23, 2011

Spring break

Hello. finally its the end of week 9! HOORAYY! i will be having a week break. yay me yayy me :) siapa yang tak suka kan dapat cuti? i just recovered from fever. i had a really bad day today urghh stress sekejap :O but i am feeling much much better now. alhamdullilah. i still need a good rest! sekarang cuaca tak menentu. i pulak antibodi tak kuat sangat. hadoii nasib lah dah start cuti. hehe. nak kena gain energy balik since banyak benda i plan nak buat cuti ni.

My friend, Einn will be coming from Macquarie this coming monday and we will be having a sleepover party! haha. tak ada lah sleepover apa sangat. dia datang saja nak bercuti dekat Wollongong. hehe. lama i tak jumpa Einn. last time ingat tak yang i pergi Futsal Tournament dekat Sydney? rasanya on april. so this time punya visit, i dah buat siap siap tentative program. wakaka semangat gila kan? Einn ni boleh dikategorikan kawan satu kepala lah :P

7 october nanti i pergi tengok friendly match between Malaysia vs Australia! harimau malaya datang menyerang. ngaummm ngaummm :O skuad pemain bola Malaysia akan turun padang nanti. kami bebudak Wollongong semangat je beli jersey siap order dari Malaysia. tiket pon dah beli unfortunately tiket untuk penyokong Malaysia dah sold out. so terpaksa beli ticket for general admission. so akan duduk bercampur dengan penyokong Australia.

So obviously, memang ramai lah penyokong Malaysia yang datang sebab ticket sold out kan. dengar cerita, penyokong yang turun dari Malaysia pon ramai. whoaa dasatt! i cant wait for the match. nanti korang dekat Malaysia tengok lah dekat TV, i rasa ada LIVE. mana tahu nampak i dalam TV kan nanti tengah menjerit menyorak kasi support! haha. match start at 8pm so waktu Malaysia dalam pukul 6pm. sama dengan time Malaysia vs Japan haritu i rasa, betul tak?

Exam timetable dah keluar. my exam start on 8 november, habis on 12 november then terus shoot balik Malaysia. kalau boleh i rasa macam nak skip October je, kasi terus November :P but i know i can't. time, please fly a bit faster! i maybe kerja dengan my daddy. since my dad tak kasi i kerja dekat tempat lain. plus my dad suruh i ambik personal class dengan one of his friend who is a professional accountant. just to to brush up my accounting hoho.

I think that's all for today.
Have a lovely weekend everyone :)
And thank you for reading this entry.
Take care and much love

6 comments:

azam said...

http://laman-ayahsu.blogspot.com/

azam said...

salam kenalan

faziana ARahim..... said...

mesti bestkan!....

Liya Laa said...

Happy holiday yaw :)

Rtp Farra Arisha said...

wow..u get so many activities..it must be so fun ya?? ;)
btw, goodluck for the becoming examintaion ;)
and enjoy ur day very well, kk cantik ;)

My Life's Journey said...

Salam pekenalan ..umi singgah kat cni ..

Wahhh bestnya study kat sane :). Chayo2! untuk exam nanti yer :)