Thursday, October 6, 2011

I'm turning 21 in a month

I am turning 21 in a month. my birthday is on 5th november. ingat tau, jangan lupa or buat buat lupa! muahahahaha :D kalau nak hantar hadiah dekat i you are more than welcome to do so. okay i am just kidding. tak sangka nak masuk 21 tahun dah. dah boleh mengundi dah wey! wakakaka tapi bak kata mama, umur je 21 tahun tapi perangai macam budak budak lagi manja lah itu ini. yeke mama? i think i am big girl already and can handle myself independently :P

Banyak i wish untuk my upcoming birthday. not in terms of present or gift tapi dari segi peribadi, akhlak, pelajaran dan pelbagai lagi. umur dah 21 tahun means akal pon dah meluas kan? boleh dikategori sebagai seorang dewasa dah ni. nak kahwin pon boleh hehe. i just want to be a better muslimah, a better daughter as well as to be a better human being to the society. in the nut shell, i just want to be a better person :) insyaAllah. cepat amin ramai ramai cepat.

Just so you know, i just bought myself a guitar! yayy! haha tetiba teringin nak belajar gitar pulak. its purple in color. tapi dalam gambar dekat atas tu nampak macam color hitam kan. maybe sebab lighting kot. but actually its purple, dark purple. i'm loving it so much. tapi sekarang ni i need to put aside my guitar lessons since there are so many thing which is more important to be settle down. 3 weeks left before final exam started! huwaaaaaaa takutnya i :O

Tomorrow there will be a match between Malaysia and Australia at Canberra Stadium. hohoho i am so thrilled and excited! :D the match start at 8pm Australia time, so dekat Malaysia dalam pukul 5pm. korang tengok tau LIVE. ramai student Malaysia dekat area Sydney turun padang kasi support and i am one of them hehe! student Wollongong yang pergi esok dalam 25 orang. perjalanan ke Canberra mengambil masa dalam 2 jam dari Wollongong.

Esok mana tahu ada kesempatan, dapat tangkap gambar dengan skuad pemain bola Malaysia kan. hehe if we're lucky enough :P ive got two tutorials tomorrow. sebab bola punya pasal, i need to change my tutorial class which is in the afternoon to morning class. takkan nak ponteng pulak kan. plus kelas i satu ni, i am the only girl in that class. so kalau i tak datang nanti tutor i akan dapat detect dengan sepantas kilat. hahaha. tak boleh nak buat apa lah. lol.

I think thats all for today. nanti i update pasal match Malaysia vs Australia eh. hopefully harimau malaya menang! haha. i rasa kalau i datang esok kasi support confirm Malaysia akan menang. muahahahahaha perasan habis :P esok jugak papa sampai from Malaysia, dah 3 minggu tak jumpa my dad. lama kan? he's going to be here for 10 days. HOORAYY! tapi papa tak follow pon tengok bola esok. dia takut penat je sebab baru balik sampai dari Malaysia kan.

Thank you for reading this entry yaw! :)

22 comments:

n a d e a said...

happy birthday in advance dear !
we share the same birth month ;)
tp of course i jauh lagi tua dr u. HAHA

cikwahidaidris said...

happy becoming birthday dear!! i wish siap siap takot lupe. haha. :)

hafiz hafizol said...

pandai maen gitar ae?? ajar sayee!!! hehehehehee

Rtp Farra Arisha said...

yay! u're turning 21 years old next month? this is meant u're a big kind matured girl. so, no more naughty2 ok. hehe.

i wish u a happy 21st belated birthday in advance. may ur life is always be accompanied by the brightest things only. be a good girl and daughter. just always remembering my advices, darling :')

waa, ada football match between harimau malaya and aussie? it'll be fun then. kasi support banyak2 ok kepada malaysia's team!! hehe.

like i told u from earlier, say salam to ur daddy and mommy :)

and overall the dark purple guitar is nice and u're very lucky to own that..keep it very well ya..

nick dot anis said...

waaa best nye dapat tgk bola

baby afny said...

slmt hari jadi ;)
suke tgk awk senyum. hihihi

baby afny said...

slmt hari jadi ;)
suke tgk awk senyum. hihihi

Cik Zety said...

im turning 21 today :P huhuu

Mira Amirudin said...

selamat hari jadi untuk bulan depan ;)
ok good,jgn ponteng class tau sis zatie ;)

Razil Tahir said...

I'm turning 21 too! but next year...
hehehehe

nice guitar.. I also want one... T,T

myravea said...

ehem ehem..myra bulan jan nanti masukla umur 21..hehehe

Nikisa Izas said...

hAPPY bIRTHDAY iZATIE:)

[loveyourlife] said...

wah seronoknye ade guitar! :))

bella hamzah said...

happy birthday izatie :) wah dah 21.. beza setahun je ngan bella

ThenxQue Alexzhae said...

alalallaa ... kite kongsi tarikh birthday la ... tapi , I nk masuk 18 .. :p

ThenxQue Alexzhae said...

kite kongsi tarikh birthday la kak zatie ...
tp , saye 18 tahun ..
bestnyee , xsbar rsanyaaa ...

hOney~~b3ll4 said...

hepy hepy birthday...wat la tutorial cara pkai shawl tue..cemane eh teringin nk tau nice n simple jek...:)

nuruashia ♥ said...

happy belated besday darlingggg~

@ku d! sin!e said...

happy belated beday!!

Nur Fatin Nabila Zeeyan said...

comelnya you!! :)

Amni said...

come! Balik malaysia kita lepak main gitar sama-sama.. wallaaa... seronok! Lama dah tak pegang gitar sejak tali putus.. aiyaaa... + tak de orang dah nak teman main gitar macam dulu2.. =(

LittleGurl said...

wah syg bestnya ade guitar! i pon nak jugak tapi susah la nak cri class kt sini wuu wuu.


happy bufday in advance darl!!
nanti on 5th nov kite wish lagik!hikhikhik