Wednesday, November 16, 2011

Immortal

Hello, whats up folks? is everyone in a good health? yes? alhamdullilah :) teka i dekat mana sekarang? haaa 10 markah untuk anda! iyee saya dekat Malaysia sekarang ni. terkejut tak terkejut? i sampai hari Isnin haritu. flight i hari isnin haritu delayed. teruk gila lah dah nak take off bole pulak tetiba announce semua passenger kena turun balik. almost 3 hours jugak tersadai dekat airport. nasib MAS airline kasi $20 voucher makanan as compensation.

Touchdown KLIA around 11.30 malam. sepatutnya sampai around 8.30 malam. 3 jam jugak lah lewat :O tapi yang penting i pon dah selamat sampai. HOOOYEAH! and i will be in Malaysia insyaAllah for the next three months. biasalah dah sampai Malaysia blog pon terabai sekejap. ni pon i pinjam broaband abang i, laptop pon i tak bawak balik sebab haritu bag overweight. 28kg! muahahaha sampai sekarang i tatau kenapa berat sangat bag i.

I baru balik dari tengok movie dengan boyfriend i, i tengok cerita Immortal which for me not that exciting. cerita yang agak mengarut untuk ditonton haha ;P cerita tu agak ganas la, siapa yang suka aksi aksi fighting okay la kot. ticket free dari Nuffnang i tak pi collect lagi, lagipon sekarang ni macam takde cerita yang best sangat pon dekat panggung. any suggestion? okay i macam takde idea nak tulis apa sekarang , help me! huahuahua. bosan bosan bosan.

Tak sabar nak tunggu hujung minggu ni, ade dua wedding invitation. dapat makan nasi minyak. yayy! ;D dah lama dah mengidam. tak dapat makan nasi minyak sendiri, nasi minyak orang lain pon jadilah muahahahaha. nanti lepas lepas ni ada aktiviti menarik yang i buat, insyaAllah nanti i akan update dekat blog. celcom broadband ni bagus jugak takde lah selembab maxis broadband ;P maybe dekat area rumah i coverage celcom lagi bagus kot. kan kan kan.

Sorry kalau i dah jarang blog walking ke apa, masa tidak mengizinkan haha bajet gila ;P insyaAllah nanti i ada masa, i akan singgah okay? rindu pulak dekat Wollongong, dekat mama and Awfa, papa pon tak ada sekarang dekat Malaysia. sepatutnya i ikut my dad pi Brunei yesterday tapi since i pon baru je sampai Malaysia, nak kena settle down macam macam itu ini dulu plus papa pi sana for works and just for a short trip. nanti i pulak yang bosan haha.

Okay lah, i better stop here, dah maghrib.
I will be seeing you again in the next entry, insyaAllah!

Be with me readers :)

6 comments:

Nikisa Izas said...

Wah bestnya..Tahniah selamat sampai Malaysia..hihi:)

Zara said...

bonne vacances.. =)

Shazwani Ramly said...

yeah. akak dh selamat sampai malaysia :) hv a nice holiday okay. heee.

Cik Kim said...

have a nice holiday here. sis,lets meet up. kim ade dekat shah alam. HEHE. :)

#excited :D

amy syahirah said...

akak..best tak duk overseas ? hehe .

cleoptara | aidazura said...

welcome back....have a nice holiday sis. suka baca ur blog. i follow u...senyum sampai telinga