Sunday, February 26, 2012

Family day out

Helloo semua:) huehuehuehe my daddy just arrived in Malaysia yesterday. dah three weeks i tak jumpa dia. lama gila kan? so harini kira macam family day out gitu. we went to One Utama shopping mall. whoaa dah lama rasanya tak pau my dad haha. so kira harini one of the best day i ever had. thank you daddy :* before pi OU tadi, i pi klinik check mata i yang still tak recover. hadoii i tatau ape masalah sebenar mata i ni. asyik berair je. merah tak, pedih pon tak.

Esok nak pi jumpa pakar mata. risau jugak nanti balik Australia tapi mata still tak elok or risau nanti if its getting worst :O i dah half way packing my stuff. hopefully tak lebih muatan lah. i will bring one big bag and two hand luggage. tapi my dad bising bising cakap tak payah bawak balik barang banyak sangat bla blaa semua. salah satu sebab, nanti die nak datang jugak next month so he can bring my stuff with him. so takde la jenuh i nak mengangkut balik nanti.

Second reason, barang i dekat Wollongong pon dah banyak *my dad yang cakap* padahal tak banyak pon *i yang cakap*. tapi sebenarnya memang lah banyak huahuahua :P my dad cakap nanti next year nak balik Malaysia for good, nak kena mengangkut balik barang barang tu datang sini semua. i have no solution for this. i memang cerewet mewet sikit bab bab barang i. i agak teliti and i memang ingat semua barang i. kalau hilang satu pon i boleh perasan.

I just love all my stuff lagi lagi my clothes and my bag. i need to have them with me wherever i go. auntie i siap pesan dekat i 'jangan bawak balik baju banyak banyak nanti senget plane'. hahahahahadoii kelakar je. anyway, few days left before i'm heading back to Wollongong, Australia. i have got all the stuff i need. ada few things left to buy. insyaAllah boleh settle dalam 2,3 harini. tak sabar jugak rasanya nak start kelas balik. otak pon dah beku macam ais.

Do you guys feel that time is flying so fast? like really fast? i macam tak rasa merasa langsung bulan January and February. tup tup nak masuk March dah. mm hopefully nanti dekat Aussie pon i akan rasa benda yang sama. biar rasa cepat je masa berjalan. tup tup dah bulan June *its winter break*. thats all i think for now. selamat bersekolah kepada semua yang bersekolah esok, selamat ke kelas kawan kawan dan juga selamat bekerja kepada yang bekerja :)

Thank you for reading this entry, so long and goodnight!

3 comments:

nuruashia said...

betuii tu..kalo angkut sume kng senget plane xpasal2 kne trnsit tukar plane hahaha :)

[loveyourlife] said...

mmg mase cepat sangat kan? bf i pun br je balik nsw, n rase macam kejap je dia ade kat sini :( tapi mcm u cakap, mintak2la mase cepat jugak then tup tup dah cuti lagi kan! hehe :)
good luck okay zatie! :) <3

Farahin Ahmad said...

takpe kat sane nanti pon boleh beli barang banyak-banyak :D