Wednesday, February 29, 2012

Its the end of February

Hello readers, how'd you doing? can you believe it, its already the last day of February?!! fuhh how time flies. cepat betul masa berjalan. esok dah first march dah wuwuwuwuww dasatnyewww :O harini jugak adalah 29 February which only happens sekali selama empat tahun. happy birthday kepada yang celebrate harini yee. 4 tahun sekali je dapat sambut ni hehe mesti teruja and excited sangat sangat, kan kan? i macam tak percaya je esok dah March -___-

I happy dan sedih sebenarnya esok dah masuk bulan March. tapi i malehh nak kasi tahu sebab apa i sedih dan happy at the same time. biar i je yang tahu huehuehuehue :P i baru balik dari dinner. dinner dengan boipren saya la siapa lagi. sepatutnya tadi i dinner dengan kekawan i tapi last minute tak jadi since they were busy with their own commitment. its okay lah there will always be next time. end up i dinner dengan boipren i. kitorang dinner dekat Gombak je.

Mula mula kitorang pi Jaya Jusco, Wangsa Maju sebab i teringin nak makan Kenny Rogers Roaster. sampai sampai je, kakak kerja situ cakap, 'kena tunggu 30 minit lah dik ayam tengah masak'. so kitorang pon jejalan lah dekat JJ tu pusing pusing last last malehh nak tunggu kitorang balik Gombak je. kempunan eden nak makan ayam kenny T_____T tengok lah esok kalau i rasa nak makan, i pi lah. yelah i pon dah tak lama dah dekat Malaysia ni. bencinyaaaaaa!

Tengah menghitung hari detik demi detik lah ni. tik tok tik tok. last few days ni i macam busy sikit. ehh yeke busy? haha banyak spent time dekat rumah je. boipren i pon lepak dekat rumah i. tengok tv dengan mama i, main laptop, borak borak. dah bosan dah selalu sangat keluar inilah jadinyewww huehuehuehe. i nak update blog pon taktahu nak cerita pasal ape dah. tunggu i balik Aussie nanti banyak lah kot benda nak cerita. lagipon i dah start kelas kan :)

I still tak enrolled tutorial untuk few subjects i. banyak kelas clash lah hadoii taktau apesal. hopefully esok lusa diorang akan buat slot kelas baru. sekarang tak banyak yang available. i nak kalau boleh kelas petang since i have a difficulty to wake up early in the morning. balik Aussie nanti taktau la macam mana, masa tidur pon dah berubah. jet lag pulak nanti huahuahuahua. dekat sini pon pukul 10 pon liat nak bangun. pukul 10 Msia means pukul 1 Aussie :O

Btw, i nak mintak maaf sesangat dekat kawan kawan i yang nak jumpa i before i balik ni tapi tak sempat. i am really sorry. i really am. nanti insyaAllah i balik June nanti ada rezeki kita jumpe lagi yee :) iyee saya balik June. suke lettewwwww haha. keep in touch everyone! rindu rindu tulis lah dekat wall Facebook saya takpon tweet tweet lah saya. thank you to everyone who has make my summer break the awesome! *cehh macam nak balik esok pulak.

Thank you for reading this entry! :)

6 comments:

teenot said...

Salam,zatie take care ye nnt! :) Kejap je july nnt leh balik lagi..study leklok okay? Daa..

iyka zulaika said...

rumah kita dekat je dgn JJ Wangsa Maju tu :) takpe nanti boleh mkn lagi. hehe

nuruashia said...

wawhhh...nk blek da die...take care taw :) keep in touch dear ^^

asfira aminuddin said...

okay la tuh June balik sini balik. kejap je masa berlalu. have a safe trip babe. :)

Zamani said...

Salam~ Zam tumpang lalu bw kat sini:)

Cik Kim said...

Hi sis.
29th February is my birthday. hehe. Lucky me. Sorry lame jadi silent reader jek. quite busy with all the assignments. hehee.

Btw, have a nice day. And Good Luck in your studies.
take care ! :)