Sunday, April 8, 2012

Jalan jalan cari makan

Hello, howwa you? huahuahauha tajuk tak ada kena mengena dengan apa i nak cerita harini pon sebenarnya :p maybe some of you already know yang acap datang to Sydney to meet his lovely girlfriend haha okay itu additional je. yes he arrived here last Friday and will be here for hm mane boleh kasi tahu. ni dah hari ketiga kitorang jejalan pusing Sydney and i really had a great time so far :) banyak lagi next plan kitorang, nanti i cerita ye semua. tunggu tau.

For the last three days, we went to quite a few places. beaches, lookout point, malls and many more. alhamdulillah weather pon ngam elok jee. best sangat sangat! tangkap gambar pon semua cantik cantik dan meriah hihi. it has been a great easter break so far. semalam pi jejalan dekat beach, cuaca agak windy and sejuk. i pon dah jatuh selesema dah hadoii. hopefully esok dah okay sebab nak berjalan pi banyak lagi tempat hari hari yang berikutnya :D excitedddd!


Esok kami akan ke Sydney City nak tour satu city. its gonna be a very long day. nak tidur awal and get enough sleep :p senang cerita, minggu ni i am pack with so many activities. so kalau i jarang update blog jarang marah ye. heh bukan senang orang jauh nak datang ni. best sebenarnya pergi travel and jejalan lagi lagi dengan orang kita sayang. lagi lagi i ni memang suka pi berjalan pon. ehh berapa banyak lagi lagi daaaaa. i macam tak ada idea nak tulis apa actually :O

Ini post pendek dan padat untuk harini since i dont have much idea what to write, haha padahal sekarang ni tengah over joy and over excited. ohh yeah i remember now, tadi kan i bawak acap pi tengok kangaroo. nak tahu tak, acap penakut gilaa wey. nak berdiri dekat sebelah kangaroo pon tamau. teruk kan? hahahahahaha :p i rasa itu je kot buat masa ni, nanti i compile semua cerita and semua tempat i pi in one entry ehh. aci tak macam tu kawan kawan?

Thank you for reading this entry!

4 comments:

Rtp Farra Arisha said...

i wanna be in sydney again and again! like seriously, arisha semacam mau stay di sana lagi hiks. but anyway, cantik foto. don't forget to snap more and more beautiful photos around sydney soon! :D

Fienazzuki said...

ouch...sangat cantik gmbr!!!
JATUH HATI

Ardini Izzati said...

Shoooooooo shweeeeeett :)

~eyZaZa~ said...

nice!!!!!!!!!!
follow my blog k..
http://inieyzalah.blogspot.com