Sunday, August 26, 2012

Hari minggu saya

Hello :) how are you readers? selamat hari raya ke lapan everyoneeeee ! esok class dah start balik. sekolah pon dah start. yang ambik cuti kerja pon, mostly esok semua dah start kerja balik. welcome back to school, university, college and workplace. i have class 8 in the morning tomorrow. nice isn't it? mood raya pon tak habis lagi. takpe next weekend boleh beraya lagi kan. hehe meh lah nak stoli moli sikit apa i buat during last two days. beraya sakan jugak lah hehe.

Semalam tengah hari i went to Nadia's place for open house. rumah dia dekat Taman Rowther, Gombak. tak jauh mana pon dengan my house tapi disebabkan ni rumah baru dia and ni kali pertama i pi so agak lost jugak. i pi dengan hana and nana tapi diorang bawak kereta sendiri. so kami bertiga konvoi lah dari greenwood mencari Taman Rowther. its a new neighborhood actually and yet a very nice and quite place. we reached there around 1.30pm (sesat sekejap)

Lepak sana, makan makan, borak borak sampai lah pukul 3 i pon gerak balik. best dapat jumpa semua kawan kawan sekolah i dulu, Setiabudi. ada pnut, nadia, nana, qifa, and hana. they are a very good friend of mine. 7 years and still standing. mwahh mwahhh! ;* i balik dulu sebab dah janji dengan encik tunang dia nak datang beraya dengan my parent. acap datang and lepak sampai lah nak dekat maghrib cam gitu. dia sempat borak dengan my daddy sekejap je.

My dad kena gerak pi airport dah dalam pukul 4.30 macamtu. kawan kawan i hana, nana, pnut, and nad pon datang beraya jugak petang semalam hehe. then lepas maghrib i pi jejalan dengan acap and beraya dekat rumah kawan dia. it was a lovely day! :)) harini pulak i bangun awal sebab my uncle and auntie datang from Kajang beraya. lepas tu i pi open house rumah jiran with mama. meriah sangat kawasan rumah i sebab ramai buat open house harini.

Pukul 3 lebih macamtu, kawan kawan sekolah Gombak Setia i pulak datang untuk beraya. 15 orang semuanya. ramai kan? macam rombongan meminang je hewhewhew :D lama jugak tak jumpa diorang since form 3 lah. thank you for coming guys! banyak jugak gambar tadi kitorang tangkap tapi pakai camera orang so kena tunggu diorang upload dulu la hehe. then petang as usual keluar dengan acap. haishh tak jumpa sehari memang tak sah :p huihuihui

Overall, i really had a great weekend! tak sabar tunggu next weekend pulak hihi. i better get going now, need to have enough sleep since i will be having a very long day tomorrow. busy weekend ni tak sempat nak update blogshop i haha maybe later kot :p but feedback i dapat from first update was so great. alhamdullilah :) so till then readers, i will write again soon insyaAllah kalau ada cerita yang menarik lah haha. take care and good night you all. xx


Thank you for reading this entry!

6 comments:

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

Fienazzuki said...

ouch!!!!!!!!!
JELES!!!!!

syamimi fatin said...

selamat hari raya, izatie! jgn malas2 ye pg kelas, nant bole raya lg hehe :)

Cik Suheela said...

slmt hari raya zatie sweety ;)

Lyaa Suriany said...

suka style shawl u dear