Monday, September 17, 2012

Selamat Hari Malaysia :)

Salam satu Malaysia evelibadi :)

Hi! best tak cuti harini? as for me memang best gila sebab hari isnin hari yang paling disaster bagi i sebab i ada kelas from 8 in the morning up till 6 pm. ade one hour gap je :O serious ini fakta bukan main main. so disebabkan harini cuti sempena hari Malaysia *i love you Malaysia* so i pon menghabiskan waktu lapang dengan melepakkan diri di rumah sahaja. lagipon pagi tadi i tak berapa nak sihat, tapi now dah okay. mesti korang pelik cepatnya okay erkkk?

Hahahahaha gua kan ada superpower. tak percaya? haa bagus jangan percaya sebab i tipu je. how was your weekend? mesti semua busy pi open house sini sana kan kan. tadi i pi buat manicure dengan encik tunang saya yang tersayang. i jelah yang buat manicure, si dia temankan aje. maseh ye mmuuahhhh ;* then terus balik rumah, tengok on road punya banyak kereta. nak pi rumah i mesti akan nampak tol highway karak. memang dah macam raya pulak i tengok.

Kereta banyak gila, jalan jem. semua baru balik dari kampung halaman lah kot. rajin kan orang Msia ni balik kampung? cuti 3 hari pon balik jugak jauh jauh. bagus sangat! :) jangan dah besar besar dah kerja kaya raya lupa daratan pulak oki? good. korang tengok tak cerita Adam & Hawa? alaaa yang Aaron Aziz berlakon tu. dekat Astro Mustika setiap hari Isnin sampai Khamis pukul 10 malam. kan dah terpromote (astro should give me a royalty for this).

Tadi dah episod 13. sebenarnya episod 1 sampai 12 i tengok online je ada orang upload hihi. malam ni baru malam pertama tengok dekat kaca televisyen. best lah cerita tu. jalan cerita dia best, you guys should watch it too! highly recommended. i pon tak tahu kenapa i suka cerita tu, bukan sebab Aaron Aziz berlakon, maybe sebab lagu OST dia sedap tapi rasanya bukan jugak, tapi maybe jalan cerita tu berbeza dari drama melayu lain yang typical kot, no offence :p

Dengar cerita ada 80 episod kesemuanya. so i buat kira kira dalam bulan 1 kot habis. correct me if i'm wrong. lama jugak kan cerita tu. rasa macam tak logik pulak. ahh tak ape lah yang penting kita tengok sama sama okay. i nak buat review cerita tu malas pulak. nanti lah bila dah rajin hehe. i nak kena tidur ni esok nak pi jejalan dengan mama cari kain. kalau sempat nak ambik stock tudung baru sekali. insyaAllah. so see you in the entry you'all. hihi xx

Thank you for reading this entry!


4 comments:

Rin Saharina said...

Alaaa,rin xtgk lgi drama Adam & Hawa tu.But,rin dah bc novel dia,mmg bestttt ;)

nana kamarul said...

I tengok I tengok! Tapi episode 13 tak tengok lagi. Sedihhhhhh :(

Shazwani Ramly said...

selamat hari malaysia sis. kita tk tgk pn adam hawa. heeeee. tp dgr mcm best.

Puteri Iqa Izyan said...

tak tengok pon adam&hawa. nak download malas. heee