Thursday, November 1, 2012

Hello November :)

Hello. thank you for still reading my blog even though its been lacking with update from day to day. today is 1 of November 2012. yayyyy! it means 4 days left before my birthday. boleh tak tahun ni i nak dapat wish yang paling banyak and best dari semua? hehehehehe *berangan*. out of nowhere i decided to update this blog. penat sebenarnya the whole day keluar pi sana situ sini. a bit sleepy. but takpe after this i boleh tidur dengan nyenyak since dekat luar pon hujan :)

Lately tiap tiap petang mesti hujan, dekat area Gombak, KL dan tempat tempat yang berdekatan. hujan bukan stok renyai renyai tau. memang lebat tahap lah. harini pon hujan lebat sampai naik pening kepala i duduk dalam kereta dengan traffic jam lah semua lagi. benda benda ni macamni lah yang membuatkan i rindu dekat Wollongong. tempat atau satu pekan yang sangatlah aman, tenang, dekat dengan pantai and segala2nya berbeza dengan Kota Kuala Lumpur.

Sebenarnya i wanna say million thanks for the concern that i received recently about the 'stupid blog' that has been the talk of the town. satu blog yang dicipta khas untuk i (how sweet of you) untuk aniaya ataupun menjatuhkan i. i dont know the actual reason. the author is anonymous. i can't seem to find the ip address or the owner. i wish i could meet him/her in person one day. i really wish. ada satu soalan je i nak tanya, 'don't you have any better things to do?'

Hmm i have no idea what else to say to these kind of people. dosa orang menganiaya tu besar tau tak. doa orang yang dianiaya senang dikabulkan. whatever it is, there's only one thing i want, please remove the blog. for once, try to put yourself in my shoes. if this same thing happen to you, your friends read it, your parent read it, how would you feel? remember, Allah itu maha adil. maybe today is your day. esok lusa tulat who knows? so fikirlah sendiri ye.

I'm pretty sure you are big enough to think. i pon malas nak bebel bebanyak. banyak lagi benda lagi penting i nak kena fikir. yes i know blog tu dah lama dah since last year. tapi i senyap je sebab i malas nak besar besarkan cerita. tapi sebab kebelakangan ni ramai sokmo yang jumpa blog tu then diorang email message i about it so i think its time for me to speak out. baik baik sangat pon nanti lama lama orang pijak kepala kita kan. so some action need to be make.

So thats basically it. i will write again soon. will be busier for the next few weeks. yelah kan now pon dah masuk november. not so much time left for me. yang paling penting, i'm looking forward for my birthday. its my 22nd birthday y'all!!!! :)) to my future hubby, I LOVE YOUUUU hehe lama tak buat shout out dekat sini. again, thank you for bearing with me. thank you thank you for all the concerns. doakan semuanya baik baik saja ok. take care everyone! xx


9 comments:

KAMIHIDUP said...

Ada juga orang macam tu.

Somel-somel Adliza Azilda said...

Yeaayy...da masuk November... 8 days more to my birthday... nnti mesti bderet yg akan wish =)

Gud luck dear =)

A servant of Allah. said...

hye awak....igt kite lagi tak..ngeh2x....

Mira Amirudin said...

dia pikir dia hebat kot..thats y dia nak jatuh kan u... sabar banyak2 zatie.i support u! :)

nuruashia said...

do tc of yourself too dear ^^
ignore je hantu jahat tu hak3..
chill dear..n happy birthday in advance heheheh :) welcome to the 22's club hahahaha ^^

Farahin Ahmad said...

Happy becoming birthday izatie ! May Allah bless you dear :D

Ayuni said...

kasi lempang sikit orang cm2.. :D

Tyra Ismail said...

it shows that u're already awesome bila ada orang buat macam tu kat u. care less about that idiot. hehe. :)

baby lydia said...

salam kenal,dya follower sini iyer