Monday, November 26, 2012

Menghitung hari


Saya memang tengah bilang hari je ni. nak exam lagi, nak itu ini, nak kahwin wawawawaa a bit nervous tapi semoga semuanya dipermudahkan oleh Allah. lama sungguh tak hupdate. hehe setiap kali tulis entri baru mesti mention pasal lama tak update. why oh why? i seriously don't know why. dah macam itu je yang dalam kepala otak i right now. i update jugak lah walaupun cerita banyak terpaksa dibekukan sementara atas faktor 'nanti tak suprise lah' :p

Takde lah suprise mende pon. haha. maybe i will restrict myself from telling the whole story about what happened to my life or people around me for a while. whatever it is, i am so happy right now. more stories will be updated later. insyaAllah. hangpa semua apa habaq? sihat ka? alhamdullilah. ada yang tengah bengang lagi dengan team harimau malaya kecundang ke atas singa semalam. i tengok jugak semalam bola  sambil buat kerja. bibik i yang excited lebih.

She's indonesian but love to watch football match. seriously. i pon macam tak percaya. sebenarnya bukan bibik i pon, bibik auntie i yang dipinjamkan sementara waktu untuk menolong mama saya sebab kenduri nak dekat kan. tunggu i nak tolong kemas rumah semua? hm dunno when terkejar ke sana ke sini. ok overall i nampak defender singapore memang hebak. hebak sokmo. nampak player malaysia macam malas je nak main bola semalam. kenapa? 

Just a comment from my point of view. don't get me wrong Harimau Malaya's fans hikhikhik. i taktau sangat pasal bola bola ni. tapi since my tunang pon active bermain bola with his team every week (almost), lawan sana sini so banyak jugak yang i belajar from him. my tunang is very passionate with football. sangatsangat. so i kena lah jadi a very good supporter for him. plus i memang suka tengok dia atas padang. nampak handsome and gagah gitu :p

Erk tak salah kan puji bakal suami sendiri? hehe. btw sekarang ni musim hujan makin menjadi jadi kan. harini hujan like so heavy all day long. nak drive pon takut. air mencurah2. wiper sampai tahap tak boleh control. tapi tak ape, hujan lah puas puas bulan ni, bulan depan jangan ye. risau jugak i kalau hujan lebat masa hari besar i nanti :O so apa apapon, doakan lah yang terbaik untuk i ye. untuk exam, untuk semuanya lah. semoga Allah membalas jasa anda semua. 

Thank you for STILL reading this blog :))

7 comments:

Mira Amirudin said...

InsyaAllah semoga cuaca okay nextmonth :))

Shazwani Ramly said...

all the best utk exam. heee. tak sabar nk tggu majlis kak zatie nanti :)

hazanis said...

eh kalau nk kawin jgn lupa jemput. :P

Hijab & such... said...

Hi Zatie. wish you all the best & good luck. you are so cute ;)
get a trendy hijab at http://hijabandsuch.blogspot.com/ we just release lace shawl. add on some beads to make it more gorgeous for your special day @ it can be wear by your family member. we have 3 design lace for each color. TQ.

cik EPAL said...

goodluck for ur exam! :)

Miss EFEO said...

Tahniah for the wedding. Nice date. :) just right after my bday.

Pykaa Pdott said...

dah nak kawen ea ? taniah :)