Tuesday, January 4, 2011

Hey! Im back ?

Its been a while since the last time i post something on this blog. reason kenapa i privatekan sebab ive got few problems recently. i mean few but BIG problems. korang pon mesti taknak tahu kan masalah i. buat serabut kepala je. i yang face masalah pon rasa macam nak mati je. hati perasaan i pon dah mati. ehh pengsan je kot. haha. im just joking! :) lagipon macam tak ada mood sangat nak update blog i ni. kan tengok dah bersawang! tapi rindu sangat. haha.

Hey i baru balik dari Singapore semalam. i drove all the way back from johor bharu to kuala lumpur! so tadi bangun pon dah almost 3 petang. haha. penat gila! i nak update pasal trip i ke singapore but i think not now kot sebab internet agak lembab nak upload gambar pon confirm tak lepas. so sekarang i nak membebel benda yang tak berapa penting but i feel like writing about it. haha. nak tulis pasal i eh? ya allah mana pergi semangat i nak tulis blog? ;O

I balik Wollongong in a month lagi. rasa macam taknak balik je :( even i know my family pon will be moving there as well but entah lah rasa berat je hati ni nak balik sana. nak tukar tempat belajar boleh? haha. banyak cantik muka kau izatie. tak apa lah 2 tahun je lagi. tak lama pon (nak sedapkan hati). kelas start hujung bulan february. hopefully next semester gonna be a good semester for me! nak try dapatkan result yang lagi better from previous semester.

Sepatutnya kan i balik 10 january which is next week. but i called agent rumah tu mintak extend contract sebulan. haha. mesti korang pelik kan i extend contract tapi tak duduk pon. yelah barang i banyak dekat sana. kalau i tamatkan contract barang i nak letak mana pulak. yes memang terpaksa buat macam tu walaupun i tahu membazir je bayar duit sewa every month. kalau i tak ada barang apa memang i balik 2 hari sebelum kelas start la. haha.

Semalam sekolah dah start kan? welcome back to school! :) except adik i, awfa amanie je yang tak sekolah lagi. haha. dia cuti lama gila. since july sampai lah sekarang. yelah sejak balik dari dubai haritu dia memang dok rumah je. best gila hidup kan? dia akan start sekolah balik february nanti dekat Wollongong jugak. she's gonna be in grade 4! for your information, i, adik lelaki i, atiqie and awfa amanie semua belajar dekat sana! haha. tak sabar gila lah i!

Okay lah enough for now. esok i update lagi okay :) insyaAllah.

Thanks for reading this entry!

4 comments:

aimy said...

I'm glad that your blog goes public again!! :) Whatever problems you facing.. Kuat kan diri.. byk2 berdoa.. Allah takkan duga kita dgn benda yg kita tak boleh hadapi.. All the best!

una berry said...

i thought ur blog dah deleted ke hapa
welcome back babe
be strong
u're still young nway :D

kembatolo™ said...

patut r taley bukak.
ingatkan bloog ni dah pupus. hehe.

pape pon masalah,semua jalan penyelesaian kembali pada Allah. itu jek. ^^,

welcome back!

sasa said...

halloo..suke tengok adek pompuan you tuh..comel giler..ur family semua pindah sane ae??best la u pas nie..x sedih2 rindu dah..esp kat awfa..kim salam kat awfa yer ^^