Sunday, January 23, 2011

I am very fragile

I am very fragile so please handle me with care.

Selalunya perkataan atas ni kita nampak dekat sticker selalu orang paste dekat kotak or bagasi bila nak naik flight kan. oh okay cakap pasal flight, less than a week je lagi i nak kena balik australia. perasaan? entahlah. i dah tak kisah dah sekarang. balik pon okay tak balik pon okay. wah dulu bukan main lagi cakap, 'i don't wanna go back!', 'takmau balik aussie' semua cukup. haha. sekarang tak kisah? tiba tiba je rasa heartless or dalam bahasa melayu tiada perasaan.

I currently at Alor Setar, Kedah. my hometown and jugak tanah kelahiran i. yes i lahir dekat hospital besar alor setar. haha. no kad pengenalan i dekat tengah tengah no 02. okay back to the main story. bertolak tadi dari rumah staff my dad dekat mutiara damansara around 12. ada makan makan sikit tadi. then sampai alor setar almost 4. cepat gila kan? drive non-stop tadi. haha. highway pon kosong je. best gila pecut! sesampai rumah tok, i terus online.

I tak boleh nak tidur actually. huhu. biasalah dah biasa tidur dekat bilik sendiri sekarang dah ubah tempat makan masa sikit nak sesuaikan diri. haha. i cakap macam tak balik kampung 18 tahun pulak kan. padahal baru je balik raya haji haritu. mata segar bugar lagi menatap screen laptop ni. i fikir macam lepas subuh baru nak tidur kot. kalau tidur sekarang memang subuh nanti tak bangun terus lah. i ni dah lah kaki kuat tidur. okay saya sendiri mengaku! haha.

Sekian sahaja bebelan saya, terima kasih kerana membaca entri ini :)

*fugly me

p/s: I love walking in the rain, because then nobody knows i'm actually crying.

5 comments:

suzz said...

Dah nak balik Gong dah ehhh.Makan n shopping puas2 kat Msia in ur final week ni heeiii..Welcome home Zatie. Msian Gong need its secretary kakaka :p

-KakSu-

lynn said...

lama u cuti kan. mesti sedih nak balik aussie nnt. ^^

tehateha said...

hye...suke r tgok u paki shawl....caaaaanntttteeeeekkk sgt3!!
nway,u x wat shoutbox kew?

kembatolo™ said...

meh sini nak tolong bawak. nak handle with care ni.. hahaaha.. =P

me n him said...

u...kt alor star ke? kt kat sp... hee.! tringin nk jumpa you... mesti lg cntik..!