Thursday, January 20, 2011

Don't hassle me

Salam semua. apa khabar? haha. lama tak tanya macam tu kan. macam mana sambutan hari thaipusam? meriah tak? berapa biji kelapa korang baling harini? kahkahkah. btw tak terlambat lagi nak ucapkan selamat hari thaipusam kepada semua yang menyambut :) so harini everywhere jalan jem lagi lagi kalau nak pergi mana mana yang kena lalu batu caves memang pergh jalan jem gila la wey. nasib baik i tak pergi mana mana pon harini. percaya tak? haha.

Okay i tipu je. tadi lepas asar i keluar dengan girlfriends i. najad, qiela, ili and her boyfriend, zam. mula mula kitorang pergi makan dekat k klub. i dah lama nak bawak diorang makan dekat sana alhamdullilah finally dapat jugak pergi sana. hihi. semua order western food tadi. lepak dekat sana sampai la around 7 macam tu kitorang gerak pergi wangsa walk pulak. semua gian nak karaoke. tapi seriously payah gila nak cari parking tadi. berjam jugak la pusing.

p/s: nak upload banyak lagi gambar tapi internet lambat. kahkah.
view more on facebook okay?

Karaoke for 2 hours with variety of songs! tapi lagu paling best tadi kitorang nyanyi, akulah kekasihmu, wajah kekasih, hanya kau mampu and few others that i can't recall. best sangat tadi! best gila lah! i pon dah lama tak karaoke. hihi. thank you korang for a great night! i really had so much fun! memang hilang lah semua stress i. nanti bile balik wollongong, mesti rindu sangat dekat korang semua :( bukan korang je. dekat 'you' pon mesti i rindu gila!

Lagi seminggu je lagi i nak kena fly balik wollongong. stress gila i bila fikir! hari sabtu malam ni my family and i might be going back to kampung at alor setar for one day. ziarah tok and tokwan i before balik australia. kira sabtu malam gerak then ahad petang balik kuala lumpur balik. sekejap je balik kampung since we got so many things to be settled before departing to australia. barang pon tak pack lagi. huhu. argh seriously i don't wanna go back!

Selamat malam semua :)

p/s: biarlah orang nak buat jahat dengan kita, tapi kita jangan buat jahat dengan orang. ALLAH s.w.t itu maha adil.

6 comments:

kembatolo™ said...

hurm.. nak komen ape eh?
macam ni boleh tak?


"sabar itu sesuatu yang manis. hanya mereka yang mampu bersabar akan dapat merasai betapa manisnya kesabaran. ^^,"

saidatul noor farhana said...

waaaa...
don't be sad...
stdy baik2 at aussie...
tcare...:)

Elin said...

wah best ek jenjalan b4 balik wollongong.

emmm..betul tu..biarlah org yg jahat tu nk buat jahat...kite tak payah nak balas... Allah maha Besar...one day...die pastu terima apa yg die dah buat tu.


don't be sad k.. :)

nerves said...

sile enjoy puas2 b4 balik aussie..huhu=p

amiYo said...

'biarlah orang nak buat jahat dengan kita, tapi kita jangan buat jahat dengan orang. ALLAH s.w.t itu maha adil.'

takde butang like ke ayat kat atas 2.. :D

tieykah said...

yup..biar la org jd dajal pon,biar kita stay manusia