Saturday, January 29, 2011

I miss you

Hello i safely arrived in Wollongong pukul 3 petang tadi. ya allah penat ya rabbi rasa nak pengsan je. haha. semalam flight i from LCCT to Gold Coast pukul 9.30 malam. alhamdulilah flight tak delayed. memang on time lah. kawan kawan i pon ramai yang datang hantar. terharu sangat :') thank you ili, zam, najad, aqiella, farzana and anith for coming. sampai LCCT around 6.30. papa pergi check in and i for sure lah pergi lepak dengan kawan kawan i. ramai jugak yang datang hantar semalam selain dari kawan i. my cousins, my neighbour as well as papa nye staff. haha. meriah je LCCT semalam :)

Sampai gold coast tadi pukul 8 pagi. semalam i tak tidur langsung dalam plane. susah gila nak tidur. dah la the day before i tidur tiga jam je. sesampai gold coast part nak declare barang tu memang boleh buat gaduh lah. haha. lama gila okay! selalunya tak ada diorang nak check detail semua beg tapi kali ni semua benda dia nak geledah. padahal mama i bawak barang makanan tak banyak mana pon. then dah settled declare barang, sempat lah breakfast sekejap dekat airport. i makan pancake je. rindu pulak nasi lemak :( lepas tu kena rush check in for next flight (jetstar) to sydney pukul 11.15 pagi. penat penat!

Btw i baru balik dari beli grocery ni dengan papa. since i dah familiar dengan kawasan wollongong ni i lah yang kena bawak pergi sana sini. haha. i baru lepas makan. papa mama atiqie semua dah tidur. memang stok tidur mati lah. semua penat! i pulak cergas lagi lagi internet laju. memang lepas gian habis lah since internet kat malaysia broadband i tu lembab gila. haha. suka suka! :) but seriously i miss malaysia so much. i miss all my friends. i rasa awkward sangat sekarang ni. kalau tak mesti petang petang macam ni dah pergi lepak semua. but at least i have my family dekat sini. so i think i'm gonna be fine :')

Thank you for reading this entry!

4 comments:

Nurul a.k.a Riko said...

Ahkak suka tgk Izatie...sweet ajer. Nice shawl!

lea said...

wah! buat apa kat Wollongong tu?

Izatie said...

Nurul, hihi thank you! :)

Lea, i study sini la darling ^_^

saidatul noor farhana said...

have a good stdy there...:)