Thursday, January 27, 2011

Selamat tinggal Malaysia

Hello. just a very short quick update for today. i baru perasan yang dah dua hari i tak update blog. selalu i update selang sehari. haha. i am very busy busy busy dua tiga harini. go here and there. settlekan banyak gila benda. memang penat gila lah minggu ni. esok dah nak gerak balik australia. i am feeling very sad :( i really dont wanna go back. inilah akibatnya kalau cuti terlalu lama. haha. insyaAllah jumpa lagi maybe may or june. after habis semester depan.

But 2, 3 hari ini, i sempat lah luangkan masa sikit dengan kawan i. hari selasa lepas i pergi makan ikan bakar dekat sekinchan with ikha and pnut. semalam pulak i pergi taman layang layang dengan ili, najad, aqiella and farzana. i fikir fikir balik kan cuti summer i ni memang banyak gila activity i buat! i think this is the best summer holiday ever! :) nanti dah sampai aussie i akan buat special entry reviewing back what actually i did during my summer break.

Okay, enjoy the pictures time i dengan kawan i dekat taman layang layang!










Goodbye Malaysia, Hello Australia :)

p/s: tadi ada orang tu kalah main hockey board. haha. big L for you mapley.

4 comments:

teenot said...

Goodbye zatie!hee..Actually tak sempat nak jumpa you..I plan nk jumpa you tp cm segan je..hee..maybe next time..whatever it is..stay cute and take care darling!

Cik Tqah said...

i loike all ur picture.. take care yea..

biella93 said...

canteknye baju tuh . btw , hve a nice oliday :)

Kyra Hasman said...

awak, dan kwn2 awk ! cute !! :) followed :D