Sunday, February 6, 2011

Dalam dilema

Salam semua :)

Rindu i tak? haha. mengade je kan izatie ni. i now dekat rumah lama i since dekat rumah baru still tak ada internet. after 7 working days baru dapat transfer line internet pergi sana. nasib baik lah rumah lama i ni dengan rumah baru dekat je. drive pon less in 3 minutes dah sampai. hihi. bukan boleh online lama pon sekejap lagi nak kena tolong papa pasang study table untuk i and my babysister. payah leceh jugak beli furniture yang kena pasang sendiri ni. grrrr.

Cuaca harini sangat best! mendung and sejuk je. tiba tiba bertukar semalam bapak lah panas gila around 42 celcius. cuba bayangkan? my parent keluar semalam nak cari kipas semua kedai sold out. cuba bayangkan? then harini kena bertukar pakai heater pulak sebab sejuk. haha. nasib baik i memang dah ada heater tak payah susah susah nak beli. esok papa balik malaysia dah :( huhu. dua minggu pulak tu dekat sana. rasa nak ikut papa sangat sangat!

Petang tadi kak zura and abang azizul ajak my family datang makan petang dekat rumah depa. kak zura masak laksa! sedap gilaaaaaa! haha. thank you kak zura and abang azizul for inviting us. awfa pon dah jumpa ramai kawan baru. good for her! i pulak? boyfriend tak ada kawan pon tak ada. haha. sedih tak statement i? tak apelah student baru nak sampai dah lagi seminggu. tak sabar sangat! hopefully semester ni akan jadi semester yang best for me! :)

Okay nak tahu tak sepanjang i update entry ni i rasa ade 4 kali i ulang alik pergi rumah baru i tu. sekejap papa nak datang pakai internet. pastu hantar papa. pastu ambik adik i pulak. mama suruh pergi beli barang lagi. haha. nasib baik jarak rumah dekat je. haha. nak tulis pon terbantut. dah tak hengat nak update apa! kahkah alasan je tu semata mata padahal memang tak tahu nak update ape pon. argh bosan bosan! -.- somebody entertain me please? okay bye.

Would you be my partner for valentine? hihi.

5 comments:

Lutfi Azhar said...

rinduuuuuuuuuu. haha

sasa said...

hehe..lambt lagi start kelas kan??kena jge awfa la an??hehe..jgn malas2 hantar awfa ae k.ngah..heheh..

farah said...

hahaha kejap panas kejap sejuk.

lea said...

eh eh kanta pembesar ker?
comelnya bentuk Love!

kembatolo™ said...

boleh je.. lagi nak kena temankan ape? hak3