Saturday, March 5, 2011

Happy 47th Birthday Papa


Hello. how's your weekend so far? mine was good. spending quality time with family especially with papa since today is his 47th birthday! happy birthday papa. i akan sambung wishes ni at the end of this entry okay. hoho. i baru balik ni haaa. lega gila bila masuk rumah. harini sejuk sangat. hujan renyai renyai angin pon boleh tahan kuat. nasib papa suruh i bawak jacket tadi. kalau tak memang confirm mengigil kesejukan. haha. berjalan pon tak best.

Sepatutnya kitorang pergi Symbio kan harini tapi dah separuh jalan tak jadi sebab hujan. fikir fikir balik tak best lah nak berjalan kan kalau hujan. so dah alang alang tu kitorang singgah Mount Keira lookout point. dekat je dengan wollongong. kira naik bukit jugak lah tadi. lepak sekejap je sebab hujan kan. tengok pemandangan yang tersergam indah. hoho hiperbola habis. agak ramai lah naik Mount Keira tu walaupun hujan maybe because harini hari sabtu.

Lepas tu mama ajak pergi Burning warehouse. nak mencari barang sikit for garden and barbeque. i pon bawak lah mama pergi situ. sesampai sana i lepak dekat atas buaian diorang letak for display sampai lah mama habis beli barang. haha. teruk gila kan i? berat bontot nak berjalan. lagipon bosan tak ada nak tengok pon. hoho. kalau dekat shopping mall best jugak boleh usha usha barang cuci cuci mata. sampai nak tertidur jugak lah i tadi tunggu diorang ;O

Our last destination is Woolworths. awfa nak beli popcorn yang instant tu. masuk microwave 3 minutes terus boleh makan. haha. then we decide to go home. tak tahu nak pergi mana dah. mama pulak dah tak sabar nak menanam pokok bunga yang baru beli. haha. and here i am online-ing. kahkah. esok papa dah balik malaysia! on 16 march dia datang aussie balik. lagi 10 hari lah. setiap kali papa balik rasa nak nyorok dalam beg dia. ikut balik sekali. haha.

So papa, happy 47th birthday! i love you. thank you for everything :)
You're the best daddy in the whole wide world!

5 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

eppy besday to ur papa sweetie!
may bliss & bless b wif him =)

eppy weekend..

faradeeba said...

hepi birthday papa izatie! :)

RevVING NOTES said...

Epy besday ayh izatie! semoga pnjg umur, murah rezeki..amin..

tieykah said...

wish him happy birthday~

kembatolo™ said...

tolong sampaikan wish dekat papa eh?
selamat ulangtahun kelahiran.
semoga murah rezeki, panjang umo, dan iman makin mantap. =)