Friday, March 11, 2011

My bestfriend's birthday


Today is all about my bestfriend. nama dia ili eleina ibrahim. i called her ili. meh nak story sikit kisah perkenalan kitorang. haha. btw, kalau dekat facebook i tu comment dia la yang penuh memanjang. haha. i met her on june 2008. lama dah kan? almost 3 tahun la kitorang kenal. time tu i baru daftar uia dekat nilai tau. kira kenal ili ni through friend jugak lah. bilik dia dekat sebelah bilik i. tapi the best part, ili tak pernah tidur dekat bilik dia. kira squatting lah. haha. ili tidur next to my bed. hari hari tugas i bentangkan toto untuk dia :)

Ili ni lah kawan time i susah. time i senang. memang die sentiasa lah ada dengan i. tak kira apa pon jadi. my lesbo partner. my gossip partner. my soul. my bestfriend. my everything lah. haha. after i completed my first semester at centre of foundation studies dekat uia nilai, i berhijrah ke dubai. time tu lah first time macam berpisah jauh. kitorang selalu ym webcam semua. memang tak pernah lost contact lah. kalau i balik bercuti dekat malaysia pon, memang ili lah peneman cuti cuti malaysia i. yes she always and always be there for me.

So today is her special day. its her 21st birthday. dah tua dah you babe! haha. have a very happy birthday from the bottom of my heart. i wish your good times with your family, friends and boyfriend (zam) multiply 1000 times! haha. i hope you enjoy your birthday and may all your wishes come true! good luck in your study. have a lot of fun your birthday! i am so lucky to have you as my best, close and good friend. i really mean it. again, happy 21st birthday to you ili eleina. i love you so much. i owe you a present! ;p tuntut eh nanti?

Happy birthday to you ,
Happy birthday to you ,
Happy birthday to you Ili Eleina ,
Happy Birthday to you .

4 comments:

storyfromme said...

happy birthday & semoga bahagia selalu to ur bestfriend.

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

eppy bornday ili!
may bliss & bless b wif u swetie..

friendship remain and never can end~

take care izatie!

kembatolo™ said...

whoaa.. besday ili ke?
hepi besday! haha

IeRa said...

epy bufday to your frenz ^^