Sunday, April 3, 2011

Daylight saving ends today

As i promised, i akan update about my home sweet home. so meh lah usha gambar rumah i. tak banyak pon since rumah i tak besar mana pon. haha. gambar bilik awfa and my parent i tak tangkap sebab rasa macam tak perlu kot kan kan ? privacy sikit. hoho. actually nak jugak share gambar bilik adik i tapi today bilik dia bersepah so i malas lah nak tangkap. kalau i nak kemaskan semata mata nak tangkap gambar letak dekat blog i memang tak lah kan. haha.

I baru balik dari shopping dengan mama. beli barang barang sempena menyambut winter! haha. ada ke barang untuk sambut winter? maksud i macam baju tebal tebal, heater, and any stuff yang berkaitan yang boleh menahan sejuk. semalam memang sejuk yang amat lah. harini pulak panas berbahang. doii tak paham betul i :O harini jugak daylight saving dah pon berakhir. beza masa dengan malaysia dah jadi 2 jam je instead of 3 hours. hihi.

Esok papa balik aussie. HOORAYY! rindu papa sangat sangat. hihi. papa sampai esok malam pukul 7. bagus papa datang time tak clash dengan class i. semata mata nak suruh i ambik dia dekat airport. haha. minggu akan datang ni jugak will be the last week of classes since i ada mid term break next week. happy nya cuti lelama! lagi best kalau dapat balik malaysia time tu. haha. okay la enough said, i nak turun makan. lapar gila :O see you guys in the entry!



*1/14, Northcote Street, West Wollongong, 2500, NSW

*Jemput masuk


*Living area

*Dining area

*Kitchen (place that i spent time most no 3)

*Stair to upstairs

*Garage

p/s: nampak kosong kan rumah? haha. barang tak banyak pon. baru pindah kan. time memalam kalau turun nak cari makanan kalau bercakap sikit confirm bergema :O

Thank you for reading this entry.

I love love love love love love you more than a lot

14 comments:

tieykah said...

Nice House la Dear!
T pergi Aussie boleh drop tak kt umah u?:p

Izatie said...

Hihi . Bole sangat ! Meh lah dtg holiday sini bole i bawak jejalan :)

storyfromme said...

wah,cantiknya rumah.mesti seronok kan?

Pycah Abd Rahim said...

wow ! cun laa umah akak :)) suka suka .

Nurul Eiman Hikmah said...

best nyeeeee....rumah izatie kemas bersih jek...dannnnn pakai seat putihhhh!! mmg berani la sebab tak takut kotor...hehehe

ika~~ said...

i love whiteeee!
ble nak wat housewarming party?..nak p..hehe..*mcm dekat je.

cik wiwiz said...

cantik nya rumah izatie.. mcm rumah omputeh dh tgk.. nice :)

najwanajjib said...

nice house you have there dear :)

Mira Amirudin said...

wah...
such a great n nice house ;)
zatie, leh drop by skejap tak kat entri? ;)


http://miraamirudin.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

Cik Tqah said...

canteknye umah u..nnt kalo de tiket murah air asia i nak pegi tumpang la..hehe..suke ati je kann

Izatie said...

Storyfromme, hihi best la jugak :)

Pycah, terima kasih darling.

Nurul eiman, hahaha kemas pon sebab mama rajin kemas ;p

Ika, hahaha kalau i buat nanti i jemput semua okay. datang la ^_^

Cik wiwiz, thanks babe!

Najwa, thank you babe :)

Mira, hihi thanks miraaaa ! thank for posting about my blog. suka sangat! :))

Cik tqah, ehh boleh sesangat. meh lah mai i bawak jejalan. hihi.

RevVING NOTES said...

Prnh nmpk kereta proton kat sana?~ Many thanks.

Nur Fatin Nabila Zeeyan said...

nice, tak sabar lah nak kerja lepas tu beli rumah sendiri haha ;D

LittleGurl said...

wah!bestnye darling dpt pindah cna..nape pindah?