Monday, April 4, 2011

Soley Soley


I rasa macam incomplete pulak kalau tak update blog harini. sejak dua tiga hari blog i terupdate setiap hari so i rajinkan diri ini untuk update jugak walaupun tak ada story sangat pon nak cerita. i am quite exhausted because i just came back from the airport. pergi ambik papa i la siapa lagi. takkan buah hati kot? haha. he supposed to arrived at the airport around 7 macam tu but flight delayed pulak around 8.15 macam tu baru sampai. jenuh melepek i dalam kereta dengan mama and awfa. nasib baik before tu i drive thru MCD. hihi.

Lepak lepak dalam kereta dalam 45 minutes then papa sampai. i drove all the way back to wollongong. agak penat lah jugak :O nak suruh papa drive balik tak sampai hati pulak. dia confirm lagi penat. direct flight dari Dubai to Sydney. transit dekat malaysia sekejap for 2 hours. pagi tadi i ada kelas from 8.30 straight to 2.30. ada lah gap sejam sejam in between. and semalam i rasa i tidur tak sampai empat jam. so badan agak lesu sikit and kurang hyperactive. erk selalu hyperactive ke? haha. kantoi busuk je. zzZzz mengantuknya doi.

Esok ada kelas pukul 10.30am! wajib pergi since minggu ni minggu terakhir kelas. sabtu ni dah start cuti semester. jangan ponteng yer izzatie. walaupun penat harini esok kena pergi jugak ;O haha. lepas kelas tidur lah sampai lebam pon. hari rabu pon tak ada kelas kan kan? haha aip aip captain! ehh tadi kan time tunggu papa i dalam kereta, tiba tiba berkumandang lagu melayu. kalau tak silap i lagu nora. tajuk lagu memang i tak tahu lah. terkejut beruk i tiba tiba keluar lagu melayu. haha. rindu sangat nak dengar lagu lagu melayu :')

Mesti semua tengok ABPBH 2010 semalam kan? haha. i pon tengok jugak live tau dekat tv3.com.my. nasib baik lah ada live kalau tak kempunan je nak tengok. i tak tengok semua pon ada certain part je yang i tengok. tapi the last part memang i tengok sampai habis. lagi lagi part nak umumkan siapa pemenang bintang paling popular. haha. ya allah saket perut i gelak wey! sumpah johan and usop wilca memang buat naik. kelakar gila! i rasa memang ending part yang terbaik dalam ABPBH lah so far. tabik spring la dekat semua!


Siapa yang tak tengok lagi meh ramai ramai tonton? haha.

Selamat malam semua

14 comments:

Nurizyan Syazwani said...

sumpah kelakar tahap gaban! kite bako je kite bako je, ending ABPH smlm cool kan dear? ;)

Izatie said...

hahahaha . tahu takpe ! memang havoc habes la :))

Pycah Abd Rahim said...

bila usop ngan johan keluar , part tu paling gempak dalam abpbh . hahaha . soley soley ! gelak sampai terputar usus . kihkih .

ulang tayang dekat youtube pun gelak guling guling lagi . haha .

usop wilcha terbaik !

Sam Posmen said...

tapi apsal zizan hanya berdiam diri di belakang. kena pukau ek. hehe

kembatolo™ said...

Cane leyh tatau bole tgk on9 ni? Aigoo~

nuruashia said...

ending mmg terbaikkkkkkk :P

nuruashia said...

ending mmg terbaikkkkkkk :P

Anabella said...

mmg best usop n johan..bikin kecoh 1 dewan..btw, i pun xsbr nak hbskan sem ni..hehe..=)

blog-tips-kurus said...

hai org jauh, tengok ABPBH jugak? bestnye dok sane dgn family. :-)

saharinasaharudin said...

usop is the best laaa :)

Mira Amirudin said...

oh dah nak cuti ea?happy holiday ;)
ABPBH sgt99 best ;) lagi2 ade si usop n abi hurairah...hahahaha soley2!

Cik Ezy said...

lamenye xdtg cni..
huhu..
blog izatie xkuar kat dashboard saye la..
saye dh follow lame.. 2yg heran..
ingtkn awk xapdet..
huhuu..

Cik JuneD said...

kite pon sukeeeee usop wilcha...
hehheeee

yewp..kite same lar geng giler yogurt..huhuhu (^___^)V

Izatie said...

:))