Wednesday, April 6, 2011

Kenduri doa selamat

Hello . miss me ? miss me ?

I update harini! yay finally ive got enough time to be with my blog. i busy sikit sehari dua ni. doii. harini family i buat kenduri doa selamat sikit. yelah since pindah aussie ni tak buat lagi house-warming kan. papa pon asyik tak ada je. so since papa ada dekat sini kitorang pon decide buat kenduri sikit. tapi tak ajak ramai pon sebab rumah pon tak besaq mana nak sumbat. ajak budak budak bujang laki and perempuan and kak zura's family. tu pon quite pack jugak :O

Alhamdulilah semuanya okay. terima kasih kepada semua yang hadir. hoho. mama and papa masak nasi daging and ayam masak merah. ada jugak sambal asam, acar and puding jagung. lepas dah baca yassin semua, semua pon makan sambil tengok cerita khurafat reramai. haha. best best sangat! :) and as usual mestilah ada gambar yang ditangkap kan oleh camera freak which is myself. haha. meh lah layan and usha gambar? i pon tak larat nak update pepanjang.







I baru lepas kemas kemas basuh pinggan semua ni. esok nak kena bangun awal walaupun esok tak ada kelas pagi. hurm ;O sebab nak hantar papa pergi train station. dia ada few meeting dekat sydney city. then nak pergi hantar kereta pergi repair pintu since haritu tak boleh bukak dari dalam. haha. its been 3 weeks already. teruk gila kan? nak keluar kena bukak tingkap and keluarkan tangan capai handle dari luar. haha. takpon suruh orang bukakkan je ;)

Hari jumaat ni 8 april kan? hihi tak sabarnya hari jumaat. i suka no 8. ada kisah manis disebalik 8 april ni. i harap followers i mencecah 800 by this friday. sedap sikit number tu kan kan? kalau followers i sampai 800 jumaat ni i cerita kisah apa yang terjadi 8 april ni. kalau tak sampai, i tak cerita lah. hahaha. ehh i memain je. i takkan cerita kot. biarlah rahsia. ececey mengada gila kan? anyway terima kasih sangat semua yang follow blog i yang tak seberapa ni.

Thank you for reading this entry .

*credit to NAJAD

Goodnight readers!

9 comments:

storyfromme said...

macam seronok je rumah baru izatie :)

kembatolo™ said...

Alamak! Cunnye.. Melting ah ceni. Hahaha. Ok bai !

Mira Amirudin said...

kenduri yg simple n nampak best! zatie n her sister very cute! :)

hanabanana said...

rumah and baju u cantik! hehe :)

Cik Ezy said...

u cantek!
hehe..
utk memudahkn cik ezy dtg cni, cik ezy dh ltk blog u dlm bloglist cik ezy,. hehe

Fariha Ismail said...

hye dear...
i dh follow ur blog..
i still new lg, hopefully u dpt follow my blog too... http://storyofyoungladies.blogspot.com/

still bru lg.. hope dpt tunjuk ajar u.. thank

alyaclumsy said...

wahh, meriahnye, rumah bru cantik!

Izatie said...

Terima kasih semua :)

QasehNasiha said...

windunye adek sy!
erm.tgk kamu dgn adk teringat kt adek sy yg tomei kt umh...hu~