Thursday, May 5, 2011

Spamming

Hello. i baru balik dari kelas. mak aih nak cramp kaki i tadi time berjalan balik ke rumah. doii sejuk gila! i dah lah pakai tshirt biasa je. macam duduk dalam peti ais dekat bahagian freezer. haha. time tengah hari tadi i pergi kelas cuaca sangat lah terik. sunny. matahari tegak atas kepala. but bila habis kelas tadi its totally different. plus windy pulak memang azab lah tadi. lepas ni tak kira lah sejuk ke panas ke hujan ke ribut ke apa kena bawak jacket! :O sesampai rumah tadi terus bukak heater duduk tepi situ sampai hilang sejuk. kahkahkah.

Pejam celik pejam celik minggu ni dah minggu ke 9 dalam semester. it means only 3 weeks left before the final exam. it also means about 1 month je lagi semester ni tinggal. i shoudnt be happy when it comes to exam part. menakutkan T___T but i absolutely need to be happy sebab i will be having approximately 1 month break (winter break)! hooray! where to go? of course lah malaysia. hahaha. but still tak tahu lagi exact date sebab tarikh untuk final exam pon diorang tak finalize lagi. heh. but i am so extremely excited! :)

Recently, i received a lot of spam from facebook. i mean A LOT! i dont know from where actually this thing come from. naik rimas i tau! then bila i tengok dekat notification sampai berjuta then notification pasal benda apa entah diorang post dekat wall. sakit tau hati :O haha okay sangat over disitu. but to be honest, benda ni started bila one particular person starting to click accept or anything similar to that. so jadi lagi merebak ke semua orang. lepas ni kalau dapat benda pelik, tok sah lah tekan eh kawan kawan? heh please pretty please.

See the Osama Bin Laden EXECUTION Live Video! j.mp/jYWYJ

See who views your profile @ facebook.com/pages/See-Wh0-Viewed-Y0ur-Pr0file/183738875009970?

See who views your profile @ bit.ly/mHPMw9

And lagi satu spam yang i bet korang pon mesti banyak dapat jugak kan contoh macam link dekat atas ni and banyak lah lagi actually. so bila one person click on that link, benda ni akan merebak dekat semua. kira dekat semua kawan dekat friend list korang. i know that link looked curious and memang lah mesti ada rasa macam nak tahu semua kan. but benda ni dah terlalu banyak kan? so boleh fikir sendiri lah logically benda ni actually nak spam orang je. doii. haha. mari beramai ramai avoid clicking those 'useless' link! boleh kan kan?

Haaa mereka di atas ni pon rajin spam wall i dekat facebook. haha. dari kiri, farhatun najad, ili eleina, me and aqiellah. kalau dekat wall i tak ada comment diorang rasa sangat incomplete. haha. dekat facebook boleh tahan lagi. dekat twitter i rasa i main twitter tu dok kerja tweet diorang je. heh serious rindu gila dekat depa semua :( for your information, i kenal diorang semua time i study dekat uia nilai dulu. we all in one dorm E-3-8. sekarang najad and aqiellah dah masuk main campus, uia gombak while eleina now study dekat mmu melaka.

I think thats it for now, remember NO SPAMMING ! :)

Thank you for reading this entry.

14 comments:

Cik Tqah said...

yeah..sgt menci kan org dok spam ni

Pycah Abd Rahim said...

yess ! memang serabut dengan spam spam nih . haish !

Anis Nasri said...

sekarang sume heboh psl osama ladin kan...

Pak Pandir yg Sengal

KAMIHIDUP said...

spam itu sengal, melecehkan.

Dayang Fazlyn said...

Tak suka a spam tu.. Penat nak remove -,-

AimanAriffin said...

when u stay at Australia. Its a MUST to bring dry and wet attire haha.

I know right. finals coming up. :( dammit. All the best to us!

Cik Ezy said...

ttop tros wall..
xnk ade spam2 lg..
nyemak je kn..
haha

Cik Eka said...

hai izzatie....weee penah bw kat blog awak ..tq follow eka........semoga berjaya...waahhhh patut ada org jauh dtg blog eka..tq....hehehe..

oh jap..spam ni sangat membenci dan menyakitkan hati nak removed satu2...
tulah dorang gatal p tekan2

kembatolo™ said...

eh? apsal i tak kena pon? spam menggedik kat org2 cun je kot. HAHA !

Izatie said...

Cik Tqah, kan kan i pon benci jugak :O

Anis, aah tahu takpe . heh .

Kamihidup, sangat SENGAL ! ;)

Dayang, itulah pasal . semak je doii . haha .

Aiman , heh good luck too!

Cik ezy, sangat semak ! sebab tu i update pasal spam ni . heh .

Cik Eka, hihi no worries :)

Izuddin, hahahaha ye kot!

combi said...

wahhh..gdluck exam nati ye=)

Fina said...

cik zatie, nk tny knp x letak chatbox ye? btw, good luck exm. =)

izni nor ali said...

Semua org tak suka spam tu kan?
Sbb tu skang nak ltak link kat fb kene verify dulu. huhuhu. too much spam on fb nowadays, right? :)

yanyan said...

ha betol lahhh mcm pernah tgk
hihi kawan najad dgn qyla
hi hi ^^