Tuesday, June 14, 2011

One week left

Hello my lovely readers. how are you today? this will be my last post before my exam started. i will be away from blog, facebook, twitter, youtube etc for a while. ada 3 paper berderet khamis, jumaat dan sabtu. tapi kalau tetiba ada post baru daripada i tu jangan terkejut lah. i ni bukan betul sangat. nanti dah bosan ke muak study boleh jadi terupdate jugak blog ni. haha. so jangan rindu i sangat lah. whoaa :O bajet macam orang baca sangat je blog i ni. wakaka.

Actually i baru balik dari ambik adik i dekat sekolah. tapi tadi agak chaos sikit sebab i tunggu adik i punya lah lama. i tunggu dalam kereta jelah sebab i tak dress properly. pakai seluar tidur polka dot, memang tak lah i nak keluar kereta kan. tunggu punya tunggu adik i tak keluar keluar gate lagi. doii i dah naik risau. selalunya sharp pukul 3 dah terpacak dekat gate tu. then i call mama i, mama suruh i tunggu sat maybe harini dia keluar lambat sikit ke apa.

After 15 minutes tunggu, i call mama then naik pulak 'waiting'. siapa lah pulak yang call my mom ni? hurm then my mom called balik cakap tadi ada orang office sekolah awfa called cakap awfa ada dekat office sekolah. she thought that my mom and i takkan datang ambik dia sebab kitorang pergi sydney. memang kitorang plan nak pergi sydney harini tapi tak jadi. so maybe si awfa ni dia dah salah faham semua. then her teacher send her to the school gate.

Panic jugak lah i tadi. risau la entah hilang kena culik ke apa. rasa menyesal tak pakai proper tadi, kalau tak i boleh pergi mencari dia. haha. so moral of the story for today, kalau nak pergi mana pon tak kisah ke dekat ke jauh, better pakai elok elok. jangan jadi macam i, pakai seluar tidur, baju serabai babai je, muka sememeh je. kalau jadi apa apa kan malu nak keluar kereta. or cuba tiba tiba kena tahan polis. tak ke malu polis nampak kita pakai baju tidur? haha.

Awfa dah siap warning i awal awal, 'jangan cerita apa apa dekat blog kakngah!' haha sorry awfa kakngah dah 'ter'tulis dah :P referring to my post title hurm i actually tak sabar nak habis exam. tu je. huahuahua. i will be having one month holiday (winter break). next session started on 24 July 2011 if i'm not mistaken. so i mintak maaf kalau ada tersalah kata, or menguris perasaan sesiapa or ada buat salah dekat korang. doakan i okay untuk exam i :)

Terima kasih kerana membaca entri ini .

13 comments:

HaNa Hani said...

haha
gud luck dear for ur exam
^_^

izz zara said...

good luck dear!! chayok2..aja aja! hahaa

BeYLa! said...

haha tu la pkey lg cmtu.

btw, semuga bejaya jwb exam eh, jgn bkk laptop salu.hee.

angahIera said...

gud luck izatie^^

MiSz fiFiEyQa said...

Nampaknye kena pakai elok2 la ble nak amik adik lps ni.btw,gud luck dear!

saharinasaharudin said...

gud luck si cantik! :)

PinKy MoMMa said...

hahaha apa la kak ngah ni..
eh sluar tido polka dot itu cute per..^_^

all da best sayang!
banyak2 berdoa ye...take care~

wahida idris said...

gud luck!

[loveyourlife] said...

goodluck exam izatie! :)

Aida Azryn said...

Gudluck! ^.^

KAMIHIDUP said...

good luck izatie. :)

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

dear..gudluck exam k =)

tomato said...

hahaha , lenkali jgn buat lg ;p

gudluk exam darl !