Tuesday, June 28, 2011

Reunited , first date .

Hello :)

Semua sihat ke? rindu i tak? huahuahua some people might be wondering where did i go for the past few days. hilang macam tu je kan since last entry i pon i tak mention i pergi mana semua. haha actually i sekarang ni dekat Malaysia. haha. i am going to spent my winter break here in Malaysia. yayy! :) hehe i happy sesangat wey. like seriously! nothing can describe my feelings right now. dapat jumpa kawan kawan, dapat jumpa sayang i and ramai lah lagi.

I kan sekarang dekat uia gombak. lepak dekat cafe mahallah hafsa dengan si munajad cinta. hehe. dekat rumah i internet lembab gila. i pakai broadband abang i, maxis. ya allah mak aih serious lembab sangat. i nak upload gambar pon tak lepas. terasa gila rindu dekat internet dekat wollongong :') rindu jugak dekat mama i and adik i, awfa. semalam mama message cakap mama and awfa pon rindu dekat i. huuu. mama and awfa still demam since last week.

Okay lah i pon tak tahu nak tulis apa walaupun sebenarnya banyak benda i nak cerita. haha. dah stay malaysia 5-6 hari ni rasa macam tak nak balik Wollongong dah. haha boleh tak boleh tak? actually banyak gila plan i cuti ni. tak sabar nak cerita dekat korang semua tapi itulah ade problem internet kan. kalau internet laju, hari hari i update. haha. esok malaysia vs taiwan kan dekat bukit jalil? siapa pergi tengok angkat tangan? hehe i maybe pergi insyaAllah.

Enough said, nanti i update pepanjang lagi okay.

Thank you for reading this entry!

Awesome people!

10 comments:

murnimahyum said...

welcome home babe...
nnt dh de connection tnet update uur holiday ok~

Cik Eka said...

dah sampai malaysia ke zatie...hehehehehehe


besnyaaaaaaaaaaaa

Aunty P :) said...

oh spending time togather memang awesome

Syazwani Amira said...

owh patot pun nampak u kt cafe hafsa td hehe..
enjoy ur holiday :)

Anonymous said...

cweetnyer u dgn bf u...jeles jeles...;p

Anonymous said...

macam artis je tu hahah

ika~~ said...

bf br eh babe?
happy 4 u :))

Anonymous said...

update pon..heheh..kamu nmpk cantik sangat!..upload la gmba byk2 lgi.. -nurnabila-

Wanybunny said...

canteknya pemandangan, kat mana tu?

FARAH IZWANI RAMLI said...

wollongong tu katne?
eh betol ke eja ni.