Wednesday, June 29, 2011

Pasar malam

I just got back from pasar malam. hehe its been a while since the last time i went to pasar malam. i am so bored right now. so i decide to blog. even though i have nothing much to tell. okay let me tell you what ive been doing since i touchdown in Malaysia. i arrived in KLIA approximate 4.15 in the morning. teka siapa datang ambik i? haha iye my boyfriend yang i tak jumpa 9 tahun :O ya allah perasaan i time tu dup dap dup dap. sumpah nervous gila i time tu.

Then he straight away send me home, gombak. masa dalam kereta, masing masing kerja senyum je. tak bercakap sangat pon. dua dua malu malu kucing. haha serious bila ingat balik kelakar gila :P tapi sekarang ni alhamdullilah both of us dah comfortable dengan each other. i think so. at least better than the first day we met, so awkward O.o sesampai rumah i terus tidur sampai tengah hari. gara gara tak tidur langsung dalam flight. memang sadai habis.

Sat lagi i nak keluar pergi karoeka dengan si najad and aqiellah. wohoo lama gila tak karoeka dengan diorang. hehe excitednye i! :) i tengah tunggu diorang datang ambik i dekat rumah lah ni. tapi tak tahu lagi nak pergi karoeka dekat mana. depends on driver :P harini Transformers dah start tayang dekat panggung kan? dengar cerita ticket dah sold out sampai weekend. dasat gila kan? i pon teringin jugak nak tengok tapi no rush asalkan dapat tengok.

Esok i ada date dengan my schoolmate, ikha, pnut, hana and nadia. kitorang pergi lunch sesama esok! tak sabar! haha semua benda i rasa excited. hehe. iyelah kan dapat balik malaysia ni kalau boleh semua orang i nak jumpa. bukan senang nak balik. lepas ni november lah pulak baru dapat pulang ke tanah air :O lepas tu lepas tu weekend ni i dengan member uia i plan nak naik broga hill. korang dah pernah pergi? hopefully semua berjalan dengan lancar. amin.

I better go and get ready. takut nanti member member i dah sampai i tak siap pulak :P gambar tak boleh nak upload biasalah internet too slow. nanti next entry i upload gamba bebanyak lagi eh. hehe. hurm tahu tak, i rindu boyfriend i sangat. sekarang ni berenggang, tak jumpa sekejap je pon dah rindu. hadoii tak tahu lah nanti dah balik Wollongong macam mana. jenuh meroyan lah i nanti. huhu. i wish i could stay here longer tapi tapi tapi argh. hahaha.

Terima kasih baca entri ini :)

12 comments:

delarocha said...

mood bercuti la skrg ni ye

MiSz fiFiEyQa said...

Welc0me back to msia dear!hehe..enjoy your holiday!

MiSz fiFiEyQa said...

Welc0me back to msia dear!hehe..enjoy your holiday!

MiSz fiFiEyQa said...

Welc0me back to msia dear!hehe..enjoy your holiday!

nuruashia ♥ said...

mak iahhh..9 tahun xjumpe???
awat???
die pon study obersee ke??
ehehehe

saharinasaharudin said...

hepi holiday zatie!ouccch,dah xnnk berenggang eh.hehe :)

dylli said...

boyfriend yang TAK JUMPA 9 TAHUN?
are you serious?
heeee..
sweet! :)

WELCOME back! :)

Cik Eka said...

selamat bercuti izzatie..take care.hehehe

amare amor said...

i yg baca pon excited.
hahahaha,finally i nampak jugak muka cik abang you in the previous entry.

hamboihhhh.
i dapat bayangkan cmne nebes nye you.
jarangkan org story pasal boyfriend detail-detail.
konon artis la tu nak sorok-sorok.
tumpang gembira jugak baca entry you yg tgh bahagia ni.

hewahhh
newey, welcome homeeee!

Anonymous said...

hey i nmpk u dkt pasar mlm td..dgn boyfie u..hikhik..both of u look sweet together ;p td first time i tngk u dpn2,serious cantik sgt..i nk tegur tp segan..kwn2 semua ckp u cntik..u pkai tudung wrne turqoise kn..nice to see u babe..

Puteri Iqa Izyan said...

ehem2. malu2 kuceng~
heee

Laila Majid said...

1st time bace blog u.u belajar luar negra?seronok ! tp u tak jmpe bf u 9 tahun?tak seronok ! haha.nice blog