Friday, July 8, 2011

17 again :P

Hello semua :)

Whoaa lama tak terupdate blog ni rasanya. i dekat rumah sekarang ni. tengah kepenatan, kengantukan, kesadaian haha plus badan pon rasa tak berapa nak sihat. lepas update blog ni i nak tidur and hopefully bila dah bangun nanti rasa segar sikit. maybe sebab lately ni kurang tidur kot :O huahuahua. okay ingat tak last entri i mention i nak pergi sekolah i, SETIABUDI sebab ada open day? haaa last wednesday haritu i pergi dengan hana, pnut, nadia, azrin and ammar.

Sampai sekolah SETIABUDI around 12 tengah hari macam tu. dah lama tak jumpa mereka ni actually so hari rabu tu semua reunited semula. agak kecoh jugak sebab masing masing ada cerita baru. ada yang nak kawin lah, ada yang dah ada boyfriend baru lah. macam macam lah lagi. sehari pon tak confirm habis lagi bercerita. but we really had fun that day! :) after lepak sekolah dalam couple hours, kitorang pon bergerak ke tempat lain. next location?

Semua pakat nak berkaroeke. haha i ni memang kaki karok so memang terus on je tak banyak cakap dah. huahuahua. kitorang pergi karok dekat wangsa walk. rm18 sejam. bilik paling besar! serious berbaloi. tapi before tu kitorang pergi ambik si Izzati S dekat tadika area wangsa maju. sekarang si Izzati S tu dah jadi cikgu tadika siap ada pangkat lagi. cikgu diSSSplin. haha cuba teka sebab apa kitorang panggil dia Izzati S? :P siapa teka betul dia menang.

Anyway, lets go through the pictures :) i nak tidur da. zZzzz







Terima kasih kerana membaca entri ini :)

4 comments:

nuruashia ♥ said...

Izzati S = izzati Singa :)

Aida Azryn said...

wow.. gambar no 4! haha.. :P

hanagembira said...

hahahaha i tawu!!!!!!!!!!
izati s = izati sengal ;p
we had so much fun laaa!!!
rindu korg lagi :)))
suara ladolce ni sedap sgt taw u ols! :) ..
ps:i ni peminat number one ladolce ^^

falina fleena yusof said...

tahu !

hahhaha, sebab kak izati S tak reti ckp S :P heheh