Wednesday, July 6, 2011

Untitled

*pose ni i banyak tengok recently :P huahuahua. credit to you.

Hello, just a short and quick update for today. update untuk cukup syarat je :P i pon mata dah kuyu dah ni. mengantuk pulak. i baru balik dari bukit ampang lookout point. lepak sekejap je pon menikmati scenery Kuala Lumpur yang cantik dan menawan ditemani bulan mengambang. wakaka hiperbola habis. haha. i nak tanya korang ada suggestion or idea tak tempat lepak yang best best. tak kisah lah tempat makan ke tempat nak berjalan ke tapi dekat area kuala lumpur dan sama waktu dengannya. haha. taknak jejauh sangat lah tapi.

Kadang kadang i keluar sampai tak tahu nak berjalan dekat mana. pergi mall ke apa dah macam common sangat kan. bosan je haha. tapi kalau boleh ehh kena bagi boleh lah, i nak pergi sangat main go kart. wohoo tetiba teringin. bukan setakat makanan i mengidam tau. haha. hopefully sempat lah merasa main go kart before balik wollongong. tak pepasal nanti kempunan nak tunggu sampai november nanti pulak :O even makanan yang i mengidam pon banyak lagi tak makan. kadang kadang benda macam ni terus lupa bila dah keluar. hadoii.

Esok punya plan? i pergi sekolah SETIABUDI (my former secondary school), ada curriculum day. i am not really sure apa event yang ada tapi since my ex schoolmate dah ajak i pon follow jelah plus rumah i dekat je dengan sekolah. maybe pergi singgah sekejap je kot. cikgu cikgu yang mengajar i pon banyak dah tak ada. ramai cikgu baru sekarang ni. yang ada pon dua, tiga orang je. tak sabar nak jumpa my ex schoolmate. dengar cerita ramai jugak yang turun esok. mostly i tak jumpa since habis SPM. 3 tahun lebih dah wei. lama gila kan?

Enough said, i dah sadai ni. tidur dulu okay?

Selamat malam dan terima kasih baca entri ini :)

3 comments:

atiya said...

Hey kalau nak pergi main go kart kat shah alam ada satu rally. betul betul sebelah stadium. ok jugak la yg 80cc rm50 kot for 10 mins. not sure but kat situ famous lah org main go kart. :)

atiya said...

Hey kalau nak pergi main go kart kat shah alam ada satu rally. betul betul sebelah stadium. ok jugak la yg 80cc rm50 kot for 10 mins. not sure but kat situ famous lah org main go kart. :)

anisah mohd roslan said...

salam..nice blog
jom la follow blog saya pulak :)
http://anisahroslan.blogspot.com
thanks :)