Monday, July 18, 2011

For you i will

Tonight i'm heading back to Wollongong, Australia after about a month in Malaysia. hmph maleh sangat rasa nya nak balik, biasalah dah syok duduk malaysia kan. hadoii. papa and adik lelaki i, atiqie just arrived from Sydney this morning. malam ni i pulak nak fly ke sana. if i got a chance to make a wish, i'm going to wish so today could be the first day i arrived in Malaysia.

But i know that it could not happened. huuu i dah habis packing. and im all alone now. my daddy awal pagi tadi, die kejut i sekejap tanya nak breakfast apa la semua. then i tidur balik. now dia dah pergi office. adik i pon dah hilang. abang i as usual lah pergi kerja. papa pergi jakarta malam ni, flight dia pukul 9 malam rasanya. i pon tak ingat sangat. dia bagitau masa i tengah tidur tadi.

So, i maybe jumpa papa dekat airport sekejap kot itupon kalau sempat. i plan nak pergi airport after boyfriend i habis kerja. boyfriend i hantar :( flight i lewat malam sikit. i need to be there two hours earlier. anyway, i nak mintak maaf sangat dekat sesapa yang nak jumpa i tapi tak sempat. sorry sangat eh. masa unlimited :P nanti i balik november cuti lama insyaAllah boleh jumpa.

To everyone that has made my winter break wonderful, thank you so very much! especially to syafinaz, norzulaikha, hana hanok, nadia, thaqifah, azreen, izzati s, atikah, aishah, adillah, fatin, nadia (gombak setia), maya, bonnie, mat jenin, arm penyu, bancik and syamsul asyraf. dan ramai lah lagi. maseh banyak banyak :) doakan i selamat pergi dan sampai okay. goodbye malaysia :')

I will update once i reached Wollongong okay :')

I'm gonna miss you so bad :(

2 comments:

Cik Tqah said...

hoho..u got bf here ya..btw hope u safely arrive there

SYAFIQAHSALEH said...

sweetlah korg..suka :)