Tuesday, July 12, 2011

Meatball IKEA

Hello , assalamualaikum :)

I baru balik dari IKEA , having lunch with tersayang. hehe for sure makan meatball :P it was my second time. semalam pon i pergi IKEA jugak dekat my friend, adilla. round round IKEA and The Curve then balik. i nak tengok cerita Sekali Lagi lakonan shaheziey sam dan lisa suriahani. tapi lambat pulak malas nak tunggu. huahuahua. tengok lah kalau sempat esok nak pergi tengok sat. hehe. siapa dah tengok any comment? its a must watch or cerita itu tak best?

I tengah tunggu abang i bersiap ni actually, nak pergi dinner bersama sama. haha since balik i tak keluar lagi dengan dia. so malam ni kitorang plan keluar sekali plus nak beli barang untuk rumah jugak since rumah ni tak ada apa :O my dad and my little brother will be arriving from Sydney on Saturday. so nak kena rumah sikit. huahuahua iyelah i dah balik malaysia so mestilah kena kemas rumah. tapi rasa macam nak panggil someone datang cuci jugak nanti.

Btw, pagi tadi i pergi Jalan TAR dengan kawan i. kawan i datang ambik dekat rumah around 10.30 then terus shoot ke Jalan TAR. i nak cari shawl and tudung sikit nak bawak balik Wollongong. plus ada orang pesan so alang alang beli sekali gus. lepas ni nak cari baju kurung siap pulak untuk raya. nak tempah memang tak sempat lah. and i rasa susah dah sekarang orang nak terima tempahan. less than 2 weeks lagi nak start puasa kan. then dah raya.

Esok dah hari rabu hmm i really wish time would stop and freeze. i taknak masa berjalan langsung kalau boleh. hadoii iyelah soon i nak kena balik Wollongong dah. i will be missing everyone so badly nanti :( taknak balik boleh tak boleh tak? okay whatever i malas nak fikir lagi pasal benda ni. haha i nak tanya sesiapa yang duduk area gombak or sama waktu dengannya, tahu tak dekat mana ada jual bubur pulut hitam dan juga cendol pulut yang sedap?

Thank you for reading this entry :)

7 comments:

Cik Ezy said...

dh tgok cite sekali lagi..
mmg sweet cite tu..
suke sgt lisa ngn sam berlakon..
tmbh comel ade mia sara..
wajib tengok cite 2!
hehe

fiza said...

sekali lagi BEST! its must watch dear! ;))

Wanybunny said...

enjoy la sepuasnya sementara maseh kat rumah T_T

Zuliana Harun said...

hi babe. ha, you nak makan bubur pulut hitam eh? you tahu greenwood tak? kat situ ada deretan kedai2 makan, then you pergi hujung sekali, ada sorang pakcik ni jual bubur macam2 jenis, sedap. dari sekolah lagi i beli kat dia. cendol plak, kat sri gombak, ada uncle mamak jual naik lori. :)

Mr.B[e]ave[R] said...

personally rase citer tu agak menarik...

ramai comment from girls cakap a must watch...

i giv 4 star citer tu..hehe

n a d e a said...

sekali lagi best ! its a must watch.. tak macam film melayu biasa ;))

Sekali lagi | .NEVER ENDING STORIES.

n a d e a said...

sekali lagi best ! its a must watch.. tak macam film melayu biasa ;))

Sekali lagi | .NEVER ENDING STORIES.