Thursday, August 25, 2011

Tomorrow , I'm coming home

Hello, tomorrow is the day that i have been waiting for. i am coming back to Malaysia! HOOYEAHH :D i will be staying in Malaysia for 10 days. just a short trip since our main purpose balik pon is for raya je. flight tomorrow pukul 9.40 malam. kelas i habis pukul 5.30 terus shoot ke airport. insyaAllah touchdown KLIA around 4.15 in the morning. my dad yang ambik kot takpon abang i. i just finished packaging my stuff. hopefully tak ada benda yang tertinggal. hoho.

Damn i am so excited! like really really extremely excited. actually mula mula i tak rasa excited macam ni sangat since yelah i just got back from Malaysia last month kan. hehe. tapi dah nak dekat dekat nak balik ni baru rasa excited tu betul betul ada :) tak sabar nak jumpa boyfriend i. rindu rindu huahuahua. i will be at gombak till monday je. monday tu rasanya dah bertolak ke kampung, Alor Setar. since raya 30 August kan? kalau raya 31 August best jugak :P

Nak tahu sebab apa lagi best? haha sebab i will have more time to spent in KL i mean gombak. haha. my family plan nak buat open house dekat rumah nenek i dekat alor setar raya ke-dua. tapi still tak confirm lagi. i pon tak ajak sesapa lagi. kalau jadi insyaAllah i akan inform, and everyone is invited. hehe sesiapa yang raya dekat alor setar, jemputlah datang ke rumah nenek i tak kisah lah i buat open house ke tak. rumah nenek i will always be open for guests :D

Raya ke lima on saturday, i will be back in Kuala Lumpur. since our flight back to Sydney is on monday 5 september. hadoii tak best betul kalau fikir pasal balik wollongong ni. i kena sampai wollongong hari selasa paling lewat at 1pm. sebab i ada kelas nak kena attend at 1.30pm. whoaa :O gila penat kalau sesampai je terus shoot pergi kelas. since i dah miss the whole week of classes raya punya pasal. sacrifice for raya but i am sure it will be totally worth it :P

InsyaAllah nanti i dah touchdown Malaysia, i akan update blog i ni. tak sabar nak jumpa papa, along, atiqie, jiran tetangga, sedara mara, pacik macik, nenek, anak anak sedara, anak anak buah, sepupu, kawan kawan dan juga buah hati i. hehehe. EXCITEDD! so doakan i selamat pergi dan selamat sampai eh. i am not going to wish Eid Mubarak now since nanti i akan buat satu entri one day before raya! tunggu tau! selamat berbuka puasa semua muslimin & muslimat :)


Balik kampung , HO HO HOO balik kampung HO HO HOOOOO ! :D

19 comments:

saharinasaharudin said...

comels je zatie.excited nak blik kg.
have a safe journey darling :)

! ❤ PINKaholicx ❤ ! said...

have safe journey sis!!

rafiq zain said...

selamat hari raya. first time visit your blog.

Rtp Farra Arisha said...

syiooookkkknya! hehehe..
semoga selamat kembali ke tanah air!! how i wish i could meet u darl ;)

JIJI YU said...

takkira la citer engko nak balik tu..yang aku nak cakap..siyes muke engko sejibik cam muke mmber aku.

shima wibowo said...

hati2 n selamat hari raya ya!

nuruashia ♥ said...

adusss bestnyeee balek kmpung dr oberseee tu hek9!~ have a nice journey ye?

Puteri Iqa Izyan said...

bila raya eksaited tu mmg lebih. i yang duk dekat ni pun eksaited nak balik tadi. haha

Anonymous said...

adoyai cantik nye awk ni..jatuh cinta..;p

little ain said...

welcome home :)

♛I'm Eqa♛ said...

be ure 1600 (:

Wanybunny said...

slamat balik kampung lah ye

FazzYnameDcHuiB said...

selamat kembali sis.
jom, jom, jumpa di loq staqqq...

fathiahRAIHANA said...

saye pom balek aloq staq , hihi
leh g open house takkkkk ? ^^

Etong said...

yeah! coming home! best feeling ever!!

Bib Abdul Hamid said...

welcome home!! Selamat menyambut Hari Raya aidilfitri!!

Edura Hanum said...

take care dear =)

ainul said...

wahhhh.. sya beraya dkt alor setar jugak. Btw, Selamat Hari Raya :)

Syazwani Amira said...

have a safe journey :)