Saturday, August 6, 2011

Watermark ?

Good morning. rise and shine! :) selamat berpuasa hari yang ke enam. alhamdullilah dah 6 hari kite puasa kan. lagi 24 hari je lagi ramadhan nak pergi dan syawal pulak tiba. time flies so fast right? hmm. i sekejap lagi nak keluar pi beli barang sikit. esok ada kenduri dekat my house, anjuran my family as well as malaysian society. so its quite a big event since every malaysian would be coming here tomorrow for break fasting and tarawih prayer. hehe.

There are so many things to do today and tomorrow. so i decide nak update blog sekarang. i might be busy lepas balik dari beli barang semua. nak kemas rumah, angkat barang itu ini, tolong mama masak, and banyak lah lagi :O siapa yang nak datang rumah i esok, you are most welcome. haha jangan lupa mintak address rumah i eh :P hehehe. kalau dekat malaysia pon, mesti at least sekali dalam bulan ramadhan tu my family akan buat kenduri buka puasa.


Anyway, i actually nak let you guys know what and how many social network i do have right now. since lately, i found few people who actually using my image on their social network. most of it on facebook. i'm quite disappointed with it. so atas idea someone i love, hehe i ada attached few pictures dekat atas sebagai bukti that i only have one blog, one facebook and one twitter account. that's it! no more no less. so kalau korang jumpa account lain yang ada gambar i,

Please please and please ignore. that's definitely not me !

Yesterday, a friend of mine told me ada orang pakai gambar i for Yahoo ID. what the fish :O pelik sungguh lah manusia zaman sekarang ni. ape kehe entah nak letak gambar orang lain? i do have two yahoo ID which are izatie_gurlz and choco_izatie. but to be honest i jarang and jarang sangat bukak. yang selalu pon my main email, izatie_gurlz. so kalau ada someone add you using my name or korang perasan dia guna gambar i, please don't be gullible with it.

And my twitter account tu memang i tak guna gambar i. hehe saja guna gambar buah hati :P so don't get confuse pulak. i jarang dah main twitter sekarang. i log in pon 2,3 hari sekali. more on facebook je sekarang. okay lah i better get going now. nak siap siap then terus gerak. maybe lepas balik beli barang semua, nak kena bawak adik i, awfa amanie pergi hospital kot. she's been sick and unwell since last tuesday. demam panas. risau ada inffection je ke apa pulak kan.

Thank you for reading this entry!

p/s: Should i do my own watermark?

6 comments:

Sasa Samsudin said...

better you buat watermark..jgn letak tepi..takoot nanti die crop..buat macam kat center ke..

your sis demam ae zati..kesian die.kt msia pun skrg musim demam..my housemate dah sampai keluar sore jantan..hehehe..

take care zati!

Cik Tqah said...

better wat dear.. prevent dr mende xelok jd

[loveyourlife] said...

bahaya la orang gne2 nama u ni. takut diorang buat bende2 yang tak elok ke kan. who knows.
nauzubillah.

Anonymous said...

yeah u actually hv everything people wanted..thats y people try to be a fake u..jst stay humble as u alwayz be..

ill alwayz support u =D

-friend-

sifu im said...

nk guna name u gk la lps ni hoho

cik pulau said...

betol..
watermark tu penting..
tapi kadang2 watermark pun diorang leh guna lagi. haishh