Thursday, September 29, 2011

Hari ini hari Khamis

Haha nampak sangat takde modal nak tulis tajuk apa kan? :P hello, is everyone in a good health? if yes, alhamdullilah. but if not, take a good care of yourself okay. jangan lupa makan ubat kalau sakit. cehh cakap orang je pandai, padahal i ni kalau sakit punya susah nak telan ubat wakakaka. okay actually i baru balik dari mall dengan mama. shopping sikit tadi menghilangkan stress dan kebosanan yang melampau. haha. i tengah cuti sekarang ni. spring break!

Harini cuaca sangat lah best, i thought its going to be raining today since i check forecast, forecast kata hujan. damn tak boleh nak percaya jugak forecast sebenarnya :O haha i nak pi mandi pantai so maybe esok lah kot baru pergi. forecast kata esok sunny all day. tapi kalau esok hujan, sumpah i nak merajuk dengan forecast seminggu! T___T i nak lepak pantai, main volleyball ke, buat sand castle, picnic, tan kan kulit hahahaha. hopefully tak ramai orang esok.

Last two days, i managed to go to so many places with my friends. it was a blast trip! i really had fun. iyelah i jarang sangat actually berjalan. so sekali sekala dapat pergi berjalan road trip macam ni memang best lah. starting from today, i just want to keep myself busy! because when i am busy, i can feel that time flies faster. hehehehe. lagi dua hari nak masuk october. yayy! october is going to be a very busy month for me. and i just can't wait for november to come :)

Next friday, match between Malaysia dengan Australia. eeeee tak sabar sangat nak pergi! serious semangat berkobar kobar. tak sabar nak dengar lagu negaraku nanti dekat Stadium Canberra. wallaweh mesti rasa sangat bangga menjadi rakyat Malaysia masa tu. i tak expect Malaysia menang ke apa, tapi kalau Malaysia menang kira lagi super duper best lah hehe. korang jangan lupa tengok dekat tv tau nanti! hari jumaat pukul 6 petang time malaysia :D

In two weeks time pulak, ada majlis Annual Grand Meeting (AGM) i nak kena organize. AGM for Malaysian Society of Wollongong University. since i am one of the committee so macam macam benda nak kena buat. hoho mesti busy gila nanti! hopefully everything goes well and smoothly. it will be the last event yang i akan handle sebab after this AGM, committee baru akan dilantik. so cukup cukup setahun i jadi secretary for MAS UOW. what an experience! :')

Anyway, i saw one of my friend posted this on Facebook yesterday, 'a man who truly loves you will never let you go no matter how hard the situation is and a woman who truly loves you will be angry at you for so many things but will stick around'. agree or disagree? hehe such a nice quote kan. cepat ramai ramai retweet! :P i think thats all from me for today. nanti i update lagi okay kawan kawan? have a great day everyone and live your life to the fullest! take care.

Freaky girl wearing shades in the room, and she actually trying to tell people that she just bought a new shades. hahahahahahahahahaha LOL :D

Thank you for reading this entry!

12 comments:

Zuliana Harun said...

hi sayangg. wah, banyak je aktiviti you.. mesti seronok kan.. anyway, jaga diri elok2 okay. :)

SYARIFF HAIKAL said...

PERHHH SUPER BZ..HEHE

nuruashia ♥ said...

take care n enjoy ur activities yayw :)

nuruashia ♥ said...

enjoy ur activities ye dear ^__^V

Rtp Farra Arisha said...

hey pretty sis. i bet u get so much fun activities ;) waaaa, seronoknya. arisha disini penuh dgn aktivitas yg memenatkan :(
btw, enjoy ur day very well ya and take care honey. jangan lupa snap2 foto banyak2, then publish in this blog..hehe.

Mira Amirudin said...

amboi....banyak betul plan untuk spring break kli ni ;)
btw,happy holiday!

nick dot anis said...

waaa comel pic u:-)

z a z a said...

cntik gigi awk. prnah pkai braces ke?

kecohabes said...

jgn lupe pakai jersi malaysia time tgk nanti ek..hehe!

Razil Tahir said...

hey...
nice shades... :)

Izzatie said...

Zuliana, hehe itulah its gonna be a very busy month ! you too darla :)

Syariff, yes indeed :D

Nuruashia, okay babe thank you ;)

Farra, yes sure I will. hehe you too babe take care and have a lovely weekend <3

Mira, hehe mestilah its my last holiday for this semester :D

Izzatie said...

Anis, thank you darling :)

Zaza, cantik ke ? biase je babe . ehh tak pernah pakai lagi . planning to :P

Kecohabes, ohh semestinyaaa ! haha

Razil, thanks!