Saturday, October 29, 2011

Study week

Yo yo what's up folks ? haha good morning you all, rise and shine. can you believe? today is saturday! YABEDABEDUU ! :D apa yang menarik sangat sabtu ni entah lah. hahaha yelah lagi 3 hari nak masuk november kot. 3 hari wey! saya sungguh teruja. bukan teruja nak exam ehh aahkan exam pon november. damn betul lah T____T whatever it is, november is the month i have been waiting for. bulan yang paling i sukaa dalam banyak banyak bulan!

I am turning 21 in a week hehehuhuhahahihi *over excited*. papa pon will be ariving in Sydney on my birthday. anyway, raya haji dekat Malaysia on 6 November eh? so maybe raya haji dekat sini sehari awal. i pon tak tahu :O tapi biasalah raya haji orang tak prepare sakan macam raji aidilfitri kan. tapi yang best raya haji orang akan bertakbir selama 3 hari 3 malam instead of only 1 day masa raya aidilfitri. pengertian raya haji pon lagi besar kan? pengorbanan.

Today dah start study week. selesai sudah 13 weeks of lectures and tutorials! study week means kena study lah haha jangan dok goyang kaki je izzatie oii. fuhh fikir pasal exam jadi tersentap pulak tetiba. nervous woi nervous. tak apa insyaAllah i boleh buat. kena lah confident dengan diri sendiri kan. usaha pulun selagi boleh lepas tu tawakal mintak yang terbaik daripada-Nya. sesiapa yang nak exam jugak dalam masa terdekat ni, good luck and all the best!

It just a random post i decide nak tulis harini. tak ada benda yang best berlaku pon yang i nak share. tengah tunggu egg mask i kering dan rata sepenuhnya. ehh i tak pernah bagitau kan yang i suka pakai telur putih dekat muka. macam Dato Siti selalu buat. i akan pakai at least once a week. kulit akan lebih segar dan tegang lepas pakai ni. sel sel mati kita pon hilang. plus putih telur ni orang cakap boleh kasi hilang parut jerawat. siapa yang tak try lagi, give it a try :)

So far, i tak pernah lagi ada masalah jerawat yang teruk. alhamdullilah, tapi kekadang tu muka i selalu naik ruam thats why i letak putih telur. berkesan jugak lah haha. i lagi satu allergic dengan product yang mahal mahal. pernah lah try pakai SK-II mama punya turns out muka i yang tak pernah naik jerawat tetiba naik. so balik balik, i pakai pencuci muka Olay je since form 3 tak pernah bertukar. Olay kerana dirimu begitu berharga. muahahahahahaha :P

Okay enough said, thank you for reading this entry!

Have an awesome weekend :D

15 comments:

dylaroxy said...

good luck dear ! stdy rajin2,, hehehe

dianna said...

hey izzatie yg comel sgt2 terlampau comel. first of all, good luck for your becoming exam. buat betul2 tau jgn putus asa.

&&&& happy becoming birthday :)

bella hamzah said...

good luck !chayoik hehehe btw cantik shawl :)

tiefazatie said...

all da best dear!

Mira Amirudin said...

all the best!!kulit u cantik...bersih :)

✿ nurulfatin ✿ said...

selamat membaca dear =)
and hepi bufday in advance hee. aci x i ckp awl2?

EKA AMIN said...

gudluck dear~

Nikisa Izas said...

good luck dear:)

aimie amalina said...

weeee
stdy kat aussie ke nihh
x lame lagi besday ye
nak ucap beealy besday boleh tak?
heheh

gud luck dea!

LittleGurl said...

focus on both parties (bufday+exam) hahaha! exam is a party, isnt it? haha! gud luck babe ;)

hanabunga said...

gudluck dear!!!

egg mask tak hanyir ke??hana pernah pakai sekali saja.lepas tu terus tak pakai dah.any tips?

Pendamba Mawar said...

happy besday..hikhiik kmain awal..gud luck

Puteri Iqa Izyan said...

goodluck untuk exam =))

eh. ghase nak terai la putih telur tu. hee

HaireenKhairodin. said...

Kite pon pakai jugak! but once in a month. teheeee. =D
(patutlah tak berkesan.)

nazirafarahinomar said...

zatie, i love ur skin! flawless and very nice. share tips! hehe.