Wednesday, November 9, 2011

#11 Wordless Wednesday

Saya busy exam . Saya penat . Saya tak cukup tidur . Saya perlukan tenaga tambahan , siapa nak bagi ? Ada lagi dua kertas peperiksaan lagi . Dua ? Banyak saya tahu . Saya tak sabar nak tunggu hari Sabtu ni . Saya tak sabar nak merdeka dan cuti selama 3 bulan dan lebih . Saya teringin nak makan Kenny Rogers Roaster . Saya rindu boyfriend saya macam gila . Cukup dua bulan tak jumpa dia . Dua bulan ? Lama saya tahu . Saya rasa nak mandi 18 kali sehari sebab cuaca terlalu panas . Saya nak sambung tidur sebab saya mengantuk .

Entri ringkas . Rindu nak tulis panjang panjang . InsyaAllah nanti bila peperiksaan sudah tamat . Jangan rindu saya sangat. Jaga diri semua .

Assalamualaikum :)

18 comments:

nuruashia ♥ said...

chaiyok2 for other two papers..!!

Ema said...

alalalala~ we'll be missing your sweet post :)

Cik Tqah said...

nk rindu jugak.. have a good rest dear!

hanabunga said...

we gonna miss u sistah! gudluck ye for exam! :)

Cik Zety said...

GOODLUCK for the papers :)

annyss said...

lol, ayat u pun da macam orang sasau dah. It's okay, once exam ni finish merdeka lah u. good luck darling!!

LittleGurl said...

saya rindu awak juga! *pitaammmsss

yqnq ellyana said...

alohaa..sedihnyer dgr..huhu

Pendamba Mawar said...

dah tak lama tu...:) sbar2 nanti ley la tunaikan impian2 tu

Shazwani Ramly said...

gd luck :) rindu sis. hahahaha

Nadiyaya said...

gud luckkk on your coming paper!! and seronoknyee dapat jumpeee bf nantii. ngeeee. nadia tahun depan baru dapat jumpe. sobss

Rtp Farra Arisha said...

all the best to you! ;) and take care too :) i'm gonna miss your long writing :')

saharinasaharudin said...

gud luck cantikkk! ♥

nazirafarahinomar said...

zatie :) u kena tag. Jemputlah, ya :)
http://farafaragedik.blogspot.com/2011/11/assalamualaikum-saya-dah-di-tagged-oleh.html

fienazzuki said...

suka masuk blog nie...
done follow your blog...do follow me back...

Puteri Iqa Izyan said...

sabar2. nanti balik sini, ngedate puas2. hehehe

Puteri Iqa Izyan said...

sabar2. nanti balik sini, ngedate puas2. hehehe

- said...

Latest News Updates Bollywood, Hollywood, Dating & Fashion
Online Bollywood News and Reviews
http://www.onlinebollywood.net/