Saturday, November 12, 2011

Its over

Yayyy the exam is finally over! alhamdullilah everything went well :) sekarang kena tawakal je mintak mintak result okay. amin amin. rasa macam nak melompat setinggi gunung everest je sebab exam dah habis. hehe. sebenarnya bukan sebab exam dah habis tapi sebab lepas ni i will be having a 3 months break. HOOOYEAHH! i am so excited. like really really. okay rasa macam over sangat pulak wakakaka ;P hip hip hooray! lepas ni balik Malaysia! yayy!

Huahuahua saja nak share kegembiraan i dengan korang semua pembaca setia. puii bajet gila ;P rindu i tak? hehe okay bajet lagi hadoii. i baru je balik dari university. lepas ni nak pack pack barang sebab nak pindah rumah. oh my family will be going back for good. so i terpaksa pindah ke rumah yang lebih kecil dan sesuai untuk i. alhamdullilah dah dapat rumah dah. malam ni nak start angkat barang. one bedroom type of house. nanti i tangkap gambar eh.

Nak kena settlekan hal rumah kalau boleh sebelum i balik cuti nanti. mesti korang pelik kan, sebab apa i sewa rumah tapi i bukannya duduk pon since i balik cuti dekat Malaysia kan? meh i kasi tahu, i will be back in Wollongong end of february. by the time i balik tu, confirm dah susah nak dapat rumah since ramai student baru datang semua. so better cari awal awal. plus nanti pon i datang sini balik sesorang. at least that time, i dah ada tempat tinggal :)

Mesti rasa sangat awkward next year living here without my mom and my sister. huwaaaaa :( kena masak sendiri, beli grocery sendiri, semua lah sendirian berhad. i am so gonna miss them. takpelaa even before ni pon i biasa je tinggal sesorang haha. not a big deal for me just maybe i akan rasa sunyi je sebab mama dengan awfa has been staying here almost a year kan. but i think its going to be fine insyaAllah. dont worry about me huahuahuahua ;P

Lepas ni i boleh lah kembali active berblogging macam before ni. tapi kalau dekat Malaysia nanti tak tahu lah macam mana, coverage kurang memuaskan sikit. kalau lembab je confirm tak ada semangat nak update nanti. tapi tapi tapi i akan make sure blog i ni terupdate. hehe. anyway, i just received 4 complimentary passes from Nuffnang and TGV for my birthday. thank you thank you! hopefully dekat panggung sekarang ni ada cerita best best. haha.

Enough said, i will update again soon!
Terima kasih kerana membaca entri ini :)

Mereka yang berusaha menjatuhkan kamu, hanya membuktikan bahawa kamu berada diatas mereka, jangan biarkan diri kamu jatuh #Pepatah

7 comments:

shima wibowo said...

Gud luck sista !!

Ema said...

tawwwwwww.... excited sebab boleh jumpa buah ati kn? hehe it's always the same reason :)

nuruashia ♥ said...

omg. final da abes? i'm happy for u too dear. winkx2.!!

Shazwani Ramly said...

wahhh. gd luck sis (=

Pendamba Mawar said...

best la awak.hihi

TopiJerami90 said...

tahniah, hope result pun gempak

Cik Eka said...

bestnya dia..hehehehe

semua dah habis kan..alhamdulillah berjalan lancar exam awak..

lepasni boleh cuti..hihihihi