Tuesday, November 29, 2011

Alhamdullilah :)

Alhamdullilah, alhamdullilah, thank you Allah! :) i just check my exam result and what i can say is only Alhamdullilah. lega gilaa lah dah check result. i know result keluar since pagi tadi but rasa cuak sangat nak check. malam ni baru i memberanikan diri untuk bukak portal university i and yes alhamdullilah, i am so happy with the result! ni membuatkan i lagi semangat nak study untuk semester semester yang akan datang. haha. tak sabar nak balik Wollongong! ;P

Yang membuatkan i lagi happy, my dad just arrived from Australia. i baru je balik dari ambik dia dekat KLIA tadi. hehe. he will be in Malaysia until this Saturday. longer than usual. selalu nye satu ke dua hari je dekat Malaysia. boleh pau papa hari hari ni haha. first question yang dia tanya bila masuk kereta tadi, 'bila nak start kerja dekat office?' haha i still dont have any answer yet. i told him that i am looking for a kind of job macam event macam tu kan.

As expected, he said NO ! ;( sadis laa macam ni tau. so i rasa dah tak semangat dah nak kerja. baik i duduk rumah je. huahuahauhua. kemas rumah, masak, tido, online, kalau bosan keluar lepak. 3 bulan buat benda yang sama :O agak agak bosan tak? takpelaa we will see nanti macam mana. another option is, i register kelas memasak ke, kelas yoga ke or apa apa kelas yang berfaedah haha. menarik tak idea i? harini cukup dua minggu i dekat tanah air tercinta :)

You know what, sekarang ni musim orang kahwin kan? so everywhere i go, mesti orang akan cakap pasal kahwin lagi lagi bila sekarang ni jadi trend kahwin muda. tadi i pi ambik my daddy dengan abang i tau. all the way to KLIA from Gombak kitorang dok cakap pasal kahwin je. haha macam kelakar je cerita pasal kahwin dengan abang sendiri ;P i cerita plan i and he told me his plan as well. wakakakaka serious kelakar. dia siap ajak i kahwin sekali. apekah?

Meaning i dengan dia kahwin sekali at the same time. my answer of course a big NO! its once of a lifetime deal, i want my wedding to be as planned. ecewahh mengedik pulak kau izzatie, bajet macam nak kahwin esok je ;P i feel really happy today! syukur alhamdullilah. okay la, i rasa i better stop now. esok i nak kena bangun awal. ade few things nak kena settlekan. sorry gambar still tak boleh nak upload, internet lembab -.- kena tunggu streamyx dulu.

Thank you for reading this entry!



*My current favourite song*

5 comments:

nik nurhidayah said...

wahh tahniah..untung la cantik pndai ..
btw kite dah lama folow awk
follow me back..

hanabunga said...

waaaaahhhh tahniah dear!i'm happy for you. :)
kak izati bila graduate??Nak kahwin nanti jgn lupa jemput hana tau!hee

fad ali said...

follow sini....wahh obersea..ehhe teruja jap!..ehh samat kenalan..^^

Pendamba Mawar said...

da kat malaysia ea?

Syazwani Amira said...

congrates!;)