Sunday, November 20, 2011

Kenduri kahwin

Hello, i baru balik dari kenduri kahwin kakak kepada kawan i, hana hanok. i pi dengan boyfriend i since we're also will be getting married soon. iyeeeee tak percaya ke? tengah belajar itu ini, banyak benda nak kena ambil tahu and dalam masa yang sama kitorang ambik berkat dari wedding orang la ni, tiap2 minggu ade majlis perkahwinan, i mesti pergi dengan boyfriend i. padahal baru seminggu dekat malaysia. huahuahuahuahua. woii, i memain je tau! ;P

Dah lama i tak attend kenduri kahwin tau, so tadi agak teruja lah bila tengok pengantin, dengar paluan kompang, tengok pelamin yang tersergam indah dan macam macam lah lagi. hehe. plus tadi i jumpa few of my friends from Setiabudi. its been a while since the last time i jumpa diorang. ada pnut and her boyfriend, bashir, dinie dino dan juga paan. it was nice meeting everyone back. tak sabar tunggu wedding ikha pulak! mesti dapat jumpa lagi ramai :)

Actually, ada banyak jugak gambar tapi bila lepas upload satu gambar terus internet jadi slow. maybe dia nak suruh i tepek gambar i dengan boyfriend i je kot. muahahahahaha :D nanti lah bila internet dah laju sikit, i buat satu entri full with pictures eh. hehe. esok i nak pi survey internet macam streamyx or unifi untuk pasang dekat rumah i since everyone akan stay dekat Malaysia permanently *except for myself*, so my dad suruh setup kan terus internet.

Which one is better? streamyx or unifi? or do you have any other suggestion? sekarang ni i pakai abang i punya broadband je which is celcom broadband. boleh tahan bagus la, laju pon laju. tapi kalau nak pakai ramai ramai better setup kan wireless internet terus, ye dak? esok lah kalau boleh nak settlekan everything. since i pon memang dok melenggang kangkung dekat rumah, so baik i pi settlekan je. dari duduk tercenggang tak tahu nak buat apa.

Esok malam cukup seminggu i sampai Malaysia. ohh i really hope time could stop and freeze! hamboii izzatie bukan main lagi. but dah seminggu i dekat Malaysia, rasa happy gila lah :) seriously happy sangat! i rasa starting next or another week i akan start rasa bosan kot sebab tak tahu nak buat ape. haha. i feel like getting myself a job tapi tapi tapi arghh. haha tapi i taktau nak kerja apa. i dunno which job suits me sekarang ni. jadi penanam anggur jela ;P

Thank you for reading this entry! :)

15 comments:

cikwahidaidris said...

wahh. comel la korg berdua :)

amboii, tak sabar nak kawen da ke? jgn lupa jemput i nanti :P

Fatin Syahira said...

excited bukan main eh entri ni :)

enjoy your days dear!

[loveyourlife] said...

sweet nye both of youu! :)
kawen nnti jgn lpe jemput pulak okay :P

♥Lady Ainaa♥ said...

wahhh..sweet both of u la....semoga bahagia..hehehehe...
Tomey tomey tomey..*Thumbs up!

Puteri Iqa Izyan said...

dua2 awesome! hee

btw, ramai gune unifi sekarang. tapi iqa gune streamyx je. hoho

♛ Azie Azra ♛ said...

sweetttt! hehehe :P

TeehaMohd said...

so sweet . cepat cepat kahwin :)

Mr.Fuz (Watak Protagonis) said...

argh.gua pun rasa nak kawen niyh.

hanabunga said...

muka korang nak seiras lah!ada jodoh la tu insyaAllah :)

streamyx is better lah kalau guna ramai2.about unifi hana kurang pasti sebab tak pernah guna =.=

iffah imani said...

sweet...kita pun lama dah tak g kenduri org ni..

Rtp Farra Arisha said...

now, i realise that both of you are just look alike..old people said klo somebody mempunyai muka yang seiras dengan pasangannya, it means both of you are meant to be together! hihihi.

i think, probably, for a long time i'm not attending kenduri kahwin..aaaa, mengidam sangat nak makan gulai orang kahwin..hiks..hiks..okay sis, have fun in malaysia..and spending the precious time very well!

En. Kronik said...

kamu bila lagi??

nuruashia ♥ said...

wawhh seiras..but u mulat sikit matanyaa ye? hek9!~
btw, keep cute ye darl :)
da nk tawen jgn lupe ajak kite wohooo =_

Mrs. Lady's Stylo said...

Salam buat semua stylo ladies di sini! :)

Khas buat PENCINTA HANDBAGS!
Koleksi yg menarik & stylo serta tips2 berguna.

Kunjungi kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

TQVM! :)

Sang Pemikir said...

Selamat pengantin baru izzati.