Saturday, November 19, 2011

Wedding invitation

Hello, i am back again :) i just woke up from sleep then terus decide nak update blog since ive got nothing to do right now. petang petang sikit baru nak keluar to settle few things and malam ni ive got a wedding invitation. huuu dapat makan nasi minyak. hehe. since sampai Malaysia hari selasa haritu, asyik keluar je i huahuahuahua tak melekat dekat rumah langsung. yelah kalau duduk rumah pon i bosan, sebab tak ada siapa dekat rumah. baik i keluar ;P

I have been spending my time dengan kawan kawan i and boyfriend i (for sure ;P). almost everyday jugak jumpa boyfriend i, melepaskan rindu yang sudah lama terpahat hahahahaha dangg *slap me*. i managed to meet few of my friends. mostly my ex schoolmate. semalam pon i pi Bangsar since one of my friend kerja dekat The Loaf, Bangsar Village. so saja nak pi kacau kacau dia kerja. hehe. after that i pi tengok boyfriend i main bola dekat kepong.

So far dah 5 hari dekat Malaysia, i feel so blessed and happy :) surrounded with people i love and yeah, i can meet them everyday. i bet this is going to be the best holiday ever! HOOYEAHH! i tengah plan nak pi holiday over the sea, but still dalam perancangan lagi. over the sea tu takdelah sampai europe ke apa. just around asia je. anywhere yang air asia fly to. haha cari yang murah murah je :D since now air asia ada buat promotion kan. memang sooo cheap!

What do you guys plan for your weekend? mind sharing :) esok papa pi Wollongong, and will be staying there for a week. plus papa nak arrange shipping untuk barang barang disana dibawa pulang ke Malaysia. since my mom and my babysister will be going back to Malaysia for good. tak sabar tunggu mama and awfa balik. dah lama tak makan masakan mama. asyik makan luar and makan fastfood je. dah tak lalu dah nak makan luar ;(

I think that is all for today. nanti i akan update pasal wedding yang i attend, insyaAllah! ohh semalam i pi area ampang point nak cari kain buat baju kurung, dekat Gulatis Euromoda semua tu. i got myself one set of kain for baju kurung. just nak share, diorang ada buat promotion sekarang. and so unbelievably cheap! i pon tak tahu memang selalu ada promotion or it just myself yang 'jakun'. dah lama tak beli kain cemnileee jadinyeewww. haha.

Terima kasih kerana membaca entri ini :)

Have a great weekend!

7 comments:

[loveyourlife] said...

welcome back to malaysia babe! cuti puas2! hehee :)
p/s - bf i baru nak balik rabu nnti. lambat nye :(

Mira Amirudin said...

wah syok lah dia keluar all the time :)

fatin hamama said...

i pom around ampang point smlam.xterjumpa plak.heee

dayah said...

happy weekends..ahad weekends sy pegi carik job

Shazwani Ramly said...

haha. happy holiday sis :)

hanabunga said...

Waah bestnya akak dah balik Malaysia.bolehla jalan2 kedah nanti :)

Rtp Farra Arisha said...

happy holiday to you sis! i'm not on holiday and will be continued schooling and i got nothing to do except reading books 24/7..hehe, selamat berhibur together with your beloved ones!! :)