Wednesday, January 11, 2012

A thousand years

Have you listened to my blog's background music? its my current favourite :) kekadang tu i bukak blog i just to listen to this song. the song title is 'A thousand years from Christina Perri. quite famous sekarang ni since it is the soundtrack songs for Twilight movie. i just got back from express dinner with acap. actually nak bungkus makan dekat rumah je tapi boyfriend i ajak lepak minum minum sat. how could i say no to someone i madly in love with? ;P

I had char kuey teow for dinner same goes with my boyfriend. sedap sangat kuey teow dekat situ. setiap kali i pergi makan dekat situ, i will ordered the same thing. anyway, less than two months lagi, i will be going back to Australia. waaaaaaaa tamau balik ;( bayangkan since i balik Malaysia, baru 6 hari i tak jumpa boyfriend i. itu pon sebab haritu balik kampung and pi bukit merah sekejap haritu. lain hari, setiap hari mesti i jumpa die walaupun sekejap :O

I'm already attached to him. i just could not imagine what will happened once i get back to Australia. hopefully i will be strong enough to face it :) rindu mesti rindu tapi bila fikir balik, nanti i balik jugak Malaysia bukannya tak balik langsung, ye dak? okay enough, i tanak fikir pasal benda ni lagi muahahahaha nanti tak pepasal sebak pulak. masa yang ada ni i akan cherish sepenuhnya, every single second with everyone i love including my family and my friends.

Tengok ni tengok ni, comel tak? rabbit casing phone for my blackberry. i ordered it 2 weeks ago through ebay for $8 and i just received it this morning. it really makes my day hehe :D i suke sangat! dah lama actually i dok mencari casing phone yang comel macam ni finally dapat jugak. i'm currently using it and i'm totally loving it! boyfriend i je yang tak suka. dengki gila dengan benda ni :O haha biasalah lelaki mana tahu menilai benda comel macam ni ;P

Sudahkah anda semua mendaftar sebagai pengundi? saya belum lagi muahahahaha kalau i daftar pon bukannya i boleh mengundi since i will not be in Malaysia. tapi orang cakap kalau tak daftar, kena saman ehh? is it true? macam tak sangka je umur dah lebih 21 tahun. i'm an adult already wey haha! i have no idea anymore what to write. so i will end my post here with a quote, everyone is beautiful in their own way, so don't let anyone put you down :)

Thank you for reading this entry!

5 comments:

twinkle twinkle said...

comel case tu ;D

Senorita Nadira said...

kite pon ade jgk case mcm ni utk nokia c3 aje tapi skang pakwe kite dah curikkk hueee. comey kan? :)

tieykah said...

im already 23.xsmpai lagi surat saman

kah kah

Fienazzuki said...

cantik gila case tu...nak jugak lah..utk corby ada???hehhehe

nana kamarul said...

ok, so the bulu2 thingy actually melekat with the case? awwwwsome!