Sunday, February 5, 2012

Haywire yang bosan gila

Hello, i just got myself back from One Utama shopping mall. pi jejalan and tengok movie *lagi*. acap saya ambil saya dirumah around 4. sampai je terus beli ticket movie dulu. ramai jugak orang harini, iyelaa kan cuti pulak sampai selasa ni. but at the same time, ramai jugak yang pulang ke kampung. berhati hati di jalan raya okay kawan kawan? we manage to get tickets for Haywire at 7.40pm tapi seat tak berapa ngam sebab terlalu dekat with the screen.

Movie lain pon macam tu jugak. so terpaksa jugak lah ambik Haywire movie. tapi turns out the movie tak best pon. seriously tak best langsung ;( tengok trailer macam mengancam je. jalan cerita dia terlalu slow ish naik mengantuk i tadi. lepas ni tak boleh percaya sangat dekat trailer. so kepada korang yang nak tengok cerita Haywire tu, my advice, just go and watch another movie. banyak lagi cerita best dari Haywire tu. jangan membazirkan duit anda. haha :D

Tadi kitorang sampai OU agak awal jugak, lepas beli ticket i dengan acap pi makan dulu sebab masing masing kelaparan. after makan, we still have about 2 hours before the movie started. round round pusing naik turun sebab tak tahu nak buat apa. lagipon i tak ada apepon nak beli. just looking for a leather jacket and a boot. tadi pi dua tiga kedai, semua tak ada jacket yang ngam. dekat mana eh nak cari leather jacket yang ngam and cantik? :O i need some help!

Three weeks left before i'm heading back to Sydney. perasaan saya? hm biar tuhan je yang tahu. muahahahaha ayat poyo je. i'm okay and insyaAllah i will be fine plus nanti pon my daddy akan datang visit i as well as my boyfriend ;P dah almost 3 months i tak pegang buku, otak pon dah jadi beku hadoii. semalam time tolong adik i buat homework dia, i ambik kesempatan baca dictionary. haha. best apa baca dictionary. boleh improvekan vocab kita. betul tak?

I'm looking forward for this Wednesday! its 8 of February people! hip hip hoorayy! :D there is something special behind that date. i am just truly happy. bila fikir fikir balik, 82 hari i ada dekat Malaysia, setiap hari best. alhamdullilah i am truly blessed! lama jugak kan sebenarnya i ada dekat Malaysia, tapi sekejap je masa berjalan. tup tup dah nak kena balik Sydney and sambung new semester. then tup tup dah cuti and boleh balik Malaysia haha puii!

Enough said, just a quick update. selamat bercuti kepada yang bercuti :)

And thank you for reading this entry!

13 comments:

Cerita Saya, said...

Zatiii cantek!!!!

Mr.Trollulz said...

Welcome. Seriously said, the story is 'hampeh'. Huhuhu. -.-

eazzatyB said...

U ni pakai apa2 pun cantik <3

pulsowanie said...

laa...bru nak tgk haywire...
tke cre kat sdyney

panduan jerawat ada di sini!
http://pulsowanie.blogspot.com

AN_SAM said...

fuh ! nyaris2 nak tengok haywire semalam..tapi end up tengok underworld..hew hew :DD

Izzati Iskandar said...

my suggestion Zara. =) or pull and bear

Adila Saidi said...

cantik nya dia ^^

AzrinaAhmad said...

Yeahh! citer dia tak best! slow gila and tak faham totally. The most funny thing, orang belakang sit I dah tidur siap berdengkur. Perghh. hahaha

ainraus said...

betul babe! i pun menyesal gilaaaaa tgk cite tu.

EyqaLuvender said...

nice blog...
kte follow cni taw awk ^_*

KakiWayang.com said...

wahaha...apekah tengok haywire, xbest lansung....tp memang xde cite best pun keluar minggu neh...tunggu ghost rider uh...

Mira Amirudin said...

tengah plan nk tgk movie weekend ni...ok,thanks for the info :)

Mala Nasohah said...

Untungnyer dpt cont study kat oversea...best baca citer2 awk ni :)