Friday, February 3, 2012

Underworld

Hello everyone! harini saya tengok movie lagi huahuahuahua. i tengok cerita Underworld bersama yang tersayang <3 lokasi di Wangsa Walk jee. malehh nak pi jejauh. tapi tapi sebelum tu i ade date dengan my girlfriends. hari hari i cerita apa i buat. benda lebih kurang pulak tu, mesti korang bosan kan? haha okay layankan ajeee. i bangun pukul 10 lebih macam tu. walaupun sebenarnya dah janji pukul 11 nak jumpa kekawan i dekat Wangsa Walk. i overslept pulok.

Semalam nak dijadikan cerita i pi dinner dekat SS2 Murni bersama acap, maya, bonnie, am penyu, ejay J, afnan dan juga zudy. so balik pon almost 12 macamtu. nasib baik lah mama saya ni dah percaya dekat boipren saya macam anak sendiri ;P so biasalaa balik online, berangan semua almost 3 baru tertidur. thats why lah i ter-overslept pagi tadi. done with explaining the reason why i overslept. bangun je i text my friend, 'make it 11.30 boleh? i overslept'. haha.

Then rushing lah siap sepantas yang mungkin. pukul 11.30 baru i gerak dari rumah. haha sorry kawan kawan gua lambat tadi. kitorang plan nak makan dekat Full House, WW tu nasib baik bukak pon pukul 12 noon. so ngam elok i sampai boleh terus duduk dan order :) i got to meet nadia, syafinaz, ikha and her husband. chit chat pok pek sampai lah pukul dua macam tu. then we decided to leave. thanks for the day guys! lepas tu i pi beli ticket movie siap siap.

After drop my sister from school, i terus pi tengok movie bersama si acap. kan i dah cakap, hari hari i mesti jumpa dia punya muahahahahaha :D lagi 24 hari je lagi. lepas ni i tak boleh nak cerita dah pasal i keluar dengan boipren i ke apa. saya dah jauhhhh ;( okay back to the main story, movie start pukul 5.20pm and finished around 6.40pm. sekejap je actually movie tu and yes akan ada sambungan dia lagi. i memang follow cerita tu dari Underworld 1 lagi.

So overall cerita Underworld The Awakening tu memang stylee habis! main actress dia superb. best sangat :) sesiapa yang tak tengok lagi, pi laa tengok. i tak sabar nak tunggu cerita The Vow ni hehehehehe, it will be released on Valentine's Day. i tengok trailer dia macam mengancam je. anyways, esok my daddy will be arriving from Morroco. dah two weeks i tak jumpa dia :O okay laa, thats all for this entry. nanti i update lagi yee. selamat malam semua!

Thank you for reading this entry!

6 comments:

Mr.Trollulz said...

Underworld best..!! Anak dia hybrid gak. Tapi sayang. Micheal tak perform kali neh. -.-

Dila azie said...

Nak tengokkkk ! (:

Nursyafiqah a.k.a Alang said...

sweet lah u!

hi....nice blog..if free follow my blog at http://sweetahlolipop.blogspot.com/

nadia eshak said...

bw here n follow . visit mine also :)

lisa said...

bestnya keluar selalu :(

(^-^) said...

the vow kat malaysia release 22 march 2012...