Wednesday, February 1, 2012

Kum Kum

Dah tengok cerita Kum Kum? okay i just watched it. cerita dia not bad jugak. but it is a very typical malay scary movie. banyak sangat rasanya cerita yang jalan cerita lebih kurang macam tu. kisah pasal guna ilmu syirik, khurafat, jin dan sebagainya. tapi cerita Kum Kum ni okay la jugak. berjaya membuat boyfriend saya menjerit. hahahahaha okay itu tipu jee. saya yang menjerit beberapa kali sebab banyak adegan yang mengejutkan tadi :O *skema habis ayat*

Saya menonton wayang di Wangsa Walk tadi. the nearest place yang ada movie dekat Gombak ni. movie started at 9.10pm and finished almost 11pm. sebenarnya i nak tengok cerita Underworld tapi mostly semua midnight movie. too late for me. lepas habis movie tadi, kitorang gerak pulang ke Gombak. cehh ayat macam Wangsa Walk ke Gombak jarak 100km je. haha lepak lepak sekejap then saya pon pulang ke rumah. i miss you oredi sayang ;( haha gedik gila.

I met him everyday. yes everyday! kalau tak siang, malam. kalau tak malam, siang. tapi setiap hari mestilah jumpa si pujangga hati i tu. harini dah pon masuk February arghh i hate it! lagi 25 hari je lagi i nak kena balik Australia. i really wish time would freeze. hopefully saya cukup tabah nanti menahan rindu. entah kenapa ayat i macam skema habis malam ni. effect makan burger McD tengah tengah malam ke? huahuahua takde kena mengena langsung.

Disebabkan lagi 25 hari i nak balik, so i memang kena get ready barang barang semua as well as my physically and mentally. banyak jugak barang nak kena beli nanti. lusa pulak nak kena pi homeopathy, mama suruh pi check and ambik ubat for my period pain sekali. iyelaa kan nanti i dah la sesorang dekat sana. sakit demam semua kena tanggung sendiri. i dah lah kalau datang period, confirm sakit teruk. so baik sediakan apa yang patut. tetiba rasa sebak pulak.

Tadi masa pi Wangsa Walk agak susah jugak nak dapat parking. then bila dalam movie pon ramai je orang. i dok terfikir kenapalaa ramai sangat malam ni then baru i teringat esok cuti Wilayah. muahahahahaha :D selamat bercuti lah yee kepada sesiapa yang bercuti. adik i tak cuti sekolah esok sebab tu i macam ingat ingat lupa. i pon memang hari hari cuti, lagi lah i tak tahu ;P okay i dah mengantuk sangat. kenyang sebenarnya sebab tu rasa mengantuk.

Goodnight and hello February! Please fly a little bit slower. I begging you ;(

9 comments:

Izzati Tatie said...

owh cter hantu melayu..sye xbape layan.mmg tipikal jlan cter yg sama sepanjanag zaman ;'(

Mr.Trollulz said...

Hohohoho> Tengok nanti. Sekarang musim cuti, nak bercuti dulu. Ada seminggu nak naik semester, baru donlod cite tu. Tengok dengan room mate nanti. :p

haNem said...

selamat menyediakan segala barang untuk keberangkatan pulang..kohkohkoh

AnGeL FiRe said...

Underworld sangat thrill..best stunt act, tp filem tu pendek sket..
Journey2 plak byk komedi,gelak tak abes2..'The Rock' boleh nyanyi & main gitar kecik..wowww..try la tengok gak

hanagembira said...

eh babe, u gune homeopathy eh?
cmne okay tak? :)

cik aletheea: said...

x tengok lagik...
ade plan nak gie tgk dgn adik..;p

lisa said...

cerita arahan syamsul yusof baru lain daripada yg lain. meremang tengok khurafat dia.. yg kum kum ni, mcm hmm ok ada mood aku tgk. haha eh cantik la org dalam gambar tu :D

Cik Eka said...

dah lama x singgah sni..ha ah la u,skang ni musim cite seram lebih kurang same kan.....

kekadang rasa malas nk tgok.tapi citarasa masing2 lain kan..

wa bestnya date hari2....hehehehe

25 hari tu pejam celik je kan....hehehe

Nurul Atika said...

uiiyoo tengok kum kum malam2..mesti thrill.. :)