Saturday, March 17, 2012

Counting days

Hello yellow mellow, i feel so yellow today :) as usual kalau dah dapat online ni, for sure laa i dekat rumah si Pai which located about a kilometer from my place. dekat jee. we just got back from the beach. kitorang pi sana with Auntie Sherry, her friends, Pai and Hana. i had a great time! thank you Auntie Sherry who came all the day from Yellagong. she brought tomyam campur for us for lunch! wuwuwuwuu sedap sangat. hilang sikit rindu dekat masakan my mom :')

After lunch, we heading straight to our university first since Auntie Sherry's friend who came all the way from Malaysia nak tengok our university. heuheuheuhe. sebenarnya kalau orang tanya i, study Australia universiti apa then bila i cakap university of wollongong mesti respon orang, 'dekat mana tu?' , 'tak pernah dengar pon', and bla blaa blaaa. but actually the university is quite famous in Australia. one of the best uni in Australia. and top 200 in the world.

Kitorang tangkap tangkap gambar dekat uni then terus gerak pi beach sebab cuaca pon tak berapa best, mendung and nak hujan so terpaksa lah rush before betul betul hujan. dekat beach tadi serious sangatlaa sejuk yang amat sangat. menggigil i walaupun dah pakai baju tiga lapis :O angin dia masyaAllah sejuk gilaa. tapi still ada jugak budak budak aussie yang surfing since ombak tinggi kan. mesti kulit diorang dah kebal macam batu kan hohohohoho.

Just so you know kawan i si Pai ni seorang photographer yang memang kerja menangkap gambar dekat Malaysia. under The Art Soul studio so memang cantik la gambar gambar yang dia tangkap hihi. kalau korang berminat or ada nak gunakan khidmat photographer boleh lah panggil diorang ni. nanti i kasi link diorang yee. seriously gambar yang ditangkap oleh The Art Soul ni memang sangat style. thank you Pai, Hana, Auntie Sherry and her friend for a great day!

I tengah menghitung hari for my easter break nanti. tik tok tik tok. i am super duper thrilled :)) time could you please fly faster. nak pi jejalan wuwuwu bestnyaa. isnin ni internet i dah ada. HOORAYYY! tapi kan, since rumah i tak ada internet for 2 weeks and i just depend dekat Blackberry i je, i rasa macam boleh hidup tak ada internet. macam dah immune je. but still i nak internet jugak! i have got so many things to do. plus nak buat assignment pon susah :O

Enough said, see you in the next entry! :)

5 comments:

mira maisara said...

mira da cuti sem ouhh..haha

*sila jangan jeless -.-

| NURUASHIA | said...

hope u can wait until ur break come hahahaah..

Alin Marlini said...

pernah dengar u tu masa bc blog ini..nm yg unik..

asfira aminuddin said...

good luck bebeh :)

cikwahidaidris said...

sabar ye izzatie. tak lama dah tu. hehe