Sunday, March 11, 2012

Quick update

Hello, sorry for the lack of update. i still don't have internet connection at my home at the moment. sedih kan? tv i pon ada satu channel je ;( internet insyaAllah 19 March baru ada. sob sob lambat lagi kan, i know. hm nanti i update once dah ada internet okay? its a promise. rindu nak cerita macam macam. anyway, i can't wait for April to come! wuwuwuwuwuw excited sangat! okay just a very quick update. sementara ada internet ni, nak kena check itu ini macam macam. oh by the way, i online dekat rumah Pai. nasib rumah dia dekat je dengan rumah i. take care everyone and don't miss me too much hihi :D

Thank you for reading this entry!

15 comments:

Nelly The Strange said...

hye2 !! hehehe

saya gemuk saya comel..^^ said...

putehnya you..mcm snow white..auww

iyka zulaika said...

nanti kalau dah ada tenet long update pulak ye :) btw sis cantik la! :D

MiSz fiFiEyQa said...

hambooii..bestnye landing kat ats padang rumput yg menghijau... ^__^

[loveyourlife] said...

zatie, kenapa cantik sangat ni? jealous! :))

cikwahidaidris said...

lawa posing. hehehe

untoldhistory said...

haish. ah cunnya:p

Alin Marlini said...

cantik :)

Farahin Ahmad said...

tak rinduuu ponn :P
hiewhiew

Aizat Shafiq said...

first time visit kat sini...

:)

awekinside said...

cantiknya view kat dlm picture tu...

awekinside said...

cantiknya view kat dlm picture tu...

awekinside said...

cantiknya view kat dlm picture tu...

Syuhada said...

Tgh bw tetibe.....jen jen jeng..terjuma plak awek cantik...pe agi???? Terus stalker blog ni...kUikuikuikui

YUYUE MELISSA said...

untuk gadis-gadis jom ?http://sayeryuyuemelissa.blogspot.com/