Saturday, March 31, 2012

Sunny Sunday

Hello :) mm lately ni sangat susah nak dapat weather nice macam harini. i mean sunny day. asyik mendung je. kekadang tu hujan. cuaca dah tak consistent dah since winter is coming really really soon. i don't really like winter sebab i tak suka sejuk. i prefer cuaca sedang elok, tak panas and tak sejuk. esok pon day light saving dah berakhir. HOOYEAHH! it means time difference between here and Malaysia will be only 2 hours instead of 3 hours. i feel closer gitu :p

Usually pukul 12 dekat sini, Malaysia baru pukul 9 malam. tak best rasa nak wish goodnight dekat orang dekat Malaysia huahuahuahua gedik la kau izzatie. kak farah sleep over at my house last night and also tonight. best jugak ada orang teman i. kalau tak, i memang sesorang je. bosan tahap. tapi dah ada internet ni, macam macam lah i buat. hehe semalam je layan dua movie, Azura and Adnan Sempit 2. best je tengok sebab internet laju gila. stuck? not a bit.

I baru lepas sidai baju di ampaian (betul ke i eja?), iyelah kan cuaca pon panas harini wuwuwuwuu excited dapat basuh baju hihi. lepas ni nak pi Woolworth sat beli barang dapur sikit, nak buat kari daging kot malam ni. so nak kena beli kentang and barang barang tambahan. kalau ada orang dekat rumah, rajin sikit i nak memasak. tapi kalau makan sorang, agak malehh la eden nak masok. kalau masok pon, yang simple simple jo. contoh mudah, ayam goreng :p

Esok April dah you know? esok jugak birthday mama saya. happy birthday in advance mama. i'm gonna send her something on Monday ni. esok jugak is a April Fool day. don't try to fool me okay? not good not good. another thing yang buat i happy is, this Monday would be my last week of class before i had a 10 days break. tak sabarnyaa saya tunggu Jumaat ni. teruja sangat wey :D padahal lepas habes cuti bertimbun assigment nak kena submit. okay dua je sebenarnya.

I nak buat review about my internal house tapi tapii tak sempat lagi hadoii. tengok lah esok ke ye? i have nothing else to write haha lack of idea. just so you know, this week has been a very great week for me. last two days kira macam the happiest day of my life :) alhamdullilah i am so very happy. its good to feel that people around me love and support me as much as i do. thank you to everyone who involved. erk macam dah terpesong jauh je sekarang haha :p

Thank you for reading this entry !

7 comments:

saharinasaharudin said...

xsbr nak tggu entry esk.wanna see ur house! :)

M-lina said...

u can make a entry about ur environmnet,the shop that always buy things,ur uni.=)

| NURUASHIA | said...

tbe2 ase excited nk tngu u review pasal ur house hehehe..
btw, untunglahh kt sner hujan..kt sini panas seyhhh..

Rara Nasiha said...

Hi Izzatie, first time datang sini. nice blog.

Miszyuyu said...

nice entry :)

Hai , my dear followers.. Yuyuk ada buat GA utk meraikan followers tersayang.. jom join <3 http://yuyukstandalone.blogspot.com/2012/03/yuyuk-1st-giveaway-sticky-post.html

Farahin Ahmad said...

happy holiday izzatie! untunglaaa asyik cuti je :P

Wawa Tasliman said...

suka baca celoteh u.. :)