Tuesday, March 6, 2012

Wollongong, Australia

Hello, how are guys doing? miss me? i know you do. huehuehuehue i safely arrived in Wollongong, Australia last friday approximate 9pm. alhamdullilah semua okay. flight okay. rumah okay. everything has been settle down. penat jugak mula mula sampai tu kemas rumah semua. nasib baik kawan i, Eein datang from Macquarie the day after. ada jugak orang teman and tolong kemas rumah. maseh Eein datang. nanti free datang lah lagi teman i dekat sini :P

Now i homesick gila ;( sunyi je rasa hadoii. i online dekat rumah kawan i, si pai since rumah i still tak ada internet. it took sometime to relocate the service from my old place. insyaAllah next week ada dah kot internet. agak susah jugak lah hidup without internet ni :O nak check email, nak bukak elearning for assignment semua, hm. library dekat my university pon memanjang full. seriously. second week of semester pon dah pack macam sardin.

I miss Malaysia like so bad. huwaaaa nak balik nak balik! first night tidur dekat sini then in the morning bangun rasa sangatlah awkward. nasib baik i dont have any difficulty to wake up in the morning. jet lag pon tak ada. huahuahuahua. kira baguihh lah. i have class everyday. yes everyday. this semester is gonna be busy busy. kena concentrate and focus lebih since the subject is getting tougher. ya Allah, permudahkan segala urusanku di sini. amin.

I can't wait for Easter break nanti on April. dalam a month lagi. HOOYEEAHH! someone is coming from Malaysia. guess who? ;P i pon cuti seminggu nanti. plan nak pi Brisbane and Gold Coast. hehehehehehe bestnyewwww tak sabar sangat saya :)) April, please come faster. would you? cehh baru start kelas dah fikir cuti. apekebendenye oii haha. now cuaca dekat sini sejuk gila. ingatkan sampai sini haritu boleh lah merasa summer. tapi hampeh jee memanjang hujan.

Nak tengok rumah baru i sekarang? hehe nanti dah ada internet dekat rumah, i akan update about my house. lepas ni, kalau ada masa nak update lagi, i will update. seriously, living in overseas without any internet connection is really tough. i can't live without an internet! :O nanti first thing first bila dah ada internet dekat rumah i, i nak webcam dengan my boipren. rindu macam gila. sangatsangat. sekarang ni boleh text message and on phone je bila rindu :(

Till then, take care yee semua :)

2 comments:

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

ok, nak tengok rumah baru sis, how's it's look like! hehe..

sis, let's shop here:
http://cpglobalintertrade.blogspot.com

Alin Marlini said...

semoga baik-baik aja disana :)