Monday, April 23, 2012

Week 8

Hello :)

This entry would be no picture. penuh blog i dengan gambar lately ni huahuahauha. saje nak berceloteh sikit. lama dah tak membebel babbling bla blaa bluu dekat sini :p hari ini hari isnin dan minggu ni dah masuk minggu ke 8 dalam semester ke 4 saya di University of Wollongong. 4 weeks left before the final exam period started and 2 semester left to graduate. hopefully semuanya berjalan on track. amin :) risau jugak since the subject is getting tougher. 

Anyway, no more playing around. no more doing thing which isn't important. i need to put aside everything and focus on my final exam. my final would be on 13,14 and 15 of June. we have a week study break before the exam start. exam paling awal 6 June. i punya paper macam dah kira di hujung tanduk dah. tapi takpelaa i will have enough time to study nanti :) i took 4 subjects and there would be 4 major paper i need to answer. wish me luck ye! *awal nye*

Blog ni pon i tak boleh nak manjakan sangat dah :D hehe mesti ade time time die yang akan terabai sekejap. tapi takpela for the sake of my study kan. nak update blog anytime pon boleh ye dak. dashbord blogger dah bertukar. korang perasan tak? agak menyusahkan sebenarnya. i lagi selesa dengan dashboard lama. tapi takpelah sometimes we could learn new thing from the changes. same goes to Facebook. i punya dah bertukar jadi timeline. i hate it! really.

Tapi for those yang still taktau how to remove the timeline from your homepage etc Google Chrome, ada caranya. just go to www.timelineremove.com and follow the instructions. you will be unable to see you profile as timeline and you can view it as old profile page. but you could easily disable the trick anytime. but remember, you could not remove it entirely! it will stay as it is. korang je yang boleh view macam biase. orang lain still nampak profile korang as timeline.

But at least takde lah korang rasa serabut ke hape kan. i pon buat benda yang sama! the only thing i like about the timeline is the cover photo. macam style je kan? huahuahuahua :D winter has begun in Wollongong. i tengah menahan diri dari membuka heater. kalau boleh tanak ON heater tu sebab takut dah terbiasa. so far boleh tahan lagi sejuk. nasib baik time winter peak nanti i balik Malaysia :O tak bestnya pasal winter, nak jemur baju sangat susah *no sunlight*

Okay enough babbling, nak masak for lunch 
Thank you for reading this entry!

7 comments:

[loveyourlife] said...

what's for lunch babe? hihii :)
*omg rasa rindu nak blogging lahhhhhh :((

Izzatie said...

hehe masak campak campak je :p bukan pandai masak sgt pon . blogging laaaa balik !!! :D

| NURUASHIA | said...

ececcece...nk msk ape tu dear???

NIZAM said...

Oh, surprsie gak tgk new look blogspot tu. mula2 cam jakun gak. mana nak klik dashboard. agak kompius disitu.

happy winter :))

AdilaAzmir™ said...

Mesti best kan duk oversea? Leh rasa musim2 kat sana. Best nye!:D

cleoptara | aidazura said...

header bru cnmpk mcm ada smthg y bru. yg pntg tuan pnyer blog maintain cute

Nadiyaya said...

bestnye sana nak dah winter. sini panas masyaAllah sampai terpitam-pitam laaa. tsk tskk